Sekmadienį „Chorų karuose“ svečiuosis muzikos grandai

Praėjusį sekmadienį įvykusios projekto „Chorų karai“ premjeros metu TV3 žiūrovai vienoje scenoje išvydo daugiau nei šimtą choristų ir perpus tiek žinomiausių dainininkų iš visos Lietuvos. Šį sekmadienį „Chorų karuose“ virs ne ką mažesnės aistros, nes laidos temai – lietuviški hitai – besiruošiantys chorvedžiai ir choristai ruošiasi sudrebinti sceną!

Šį sekmadienį, sausio 29-ąją, 19.00 val. tiesiogiai per TV3 transliuojamus „Chorų karų“ pasirodymus paskanins lietuviškos muzikos scenos legendos, jau ne vienerius metus TV3 žiūrovams puikiai pažįstamos savo balsais ir aktyvia muzikine veikla. Bene garsiausia šalies džiazistė Neda Malunavičiūtė, ką tik įvykusiuose M.A.M.A muzikiniuose apdovanojimuose jaunatvišku numeriu nustebinęs Kastytis Kerbedis ir neseniai į Lietuvą po ilgos pertraukos sugrįžęs Arvydas Vilčinskas. Šie scenos grandai dovanos savo išskirtinius pasirodymus kartu su jungtiniu „Chorų karų“ choru!

Antroje jau trečiojo „Chorų karų“ sezono laidoje žiūrovai komisijos gretose išvys operos solistą Edmundą Seilių, operinio balso savininkę Kristiną Zmailaitę, N.Malunavičiūtę ir A.Vilčinską.

„Premjerinės laidos metu visai netikėtai sulaukiau praėjusių metų ‚Chorų karų‘ antrosios vietos laimėtojų – Alytaus Oranžinio choro – vadovės Lilijos Bernatavičienės skambučio. Ji sakė jaučianti malonią nostalgiją šiam projektui, todėl šio sekmadienio laidoje žiūrovai išvys dar niekur negirdėtą naują Oranžinio choro dainą! Prisipažinsiu, kad tokių skambučių buvo ir daugiau, tačiau kas veržiasi darsyk užlipti į ‚Chorų karų‘ sceną − kol kas tegu lieka paslaptimi“, – sėkmingu trečiojo projekto startu džiaugiasi „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Šį sekmadienį išaiškės, ar Stano vadovaujamas Panevėžio moterų pataisos namuose gyvenančių moterų Vilties vardu pasivadinęs choras tęs kovą projekte kaip visateisis „Chorų karų“ dalyvis.

Šį sekmadienį vienas iš chorų pasitrauks negrįžtamai, todėl kiekvienas komisijos taškas ir žiūrovų balsas bus ypač svarbus. Šioje laidoje bus sumuojami premjerinės ir antrosios laidų komisijos ir publikos balsai.

Kuriam iš chorų – Vilniaus Kaštoniniam su Katažina, Kauno Božolė vadovaujamam scenos vilkų „Rondo“, Edmundo Kučinsko vedamam Klaipėdos Jūros, studentiškam Šiaulių Saulės vadovaujamam grupės „Kitava“, chorvedžių Giulijos ir Monikos palaikomam Kėdainių Lediniam, Naujosios Akmenės krašto Širdžių chorui su „Ventukais“ ar Stano palaikomam Panevėžio Vilties chorui – pasiseks pelnyti daugiausiai žiūrovų ovacijų, o kam teks negrįžtamai važiuoti namo?

Intriguojanti muzikinė kova „Chorų karuose“ – jau šį sekmadienį, sausio 29-ąją, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių