„Šeimų dainose“ šeštadienį debiutuos Juozo ir Eglės Liesių šeima

Priartėjus prie pusfinalių tiesiosios, TV3 muzikinio projekto „Šeimų dainų“ komisija darosi vis priekabesnė.

Kritikos sulaukia visi dalyviai, tačiau labiausiai šį kartą nepasisekė Lukošiūnams iš Utenos. Susumavus žiūrovų simpatijas ir teisėjų skirtus balus, šiai šeimynai po šeštadienio pasirodymo teko atsisveikinti su šou. Prabėgęs savaitgalis sėkmę atnešė Evelinos Sašenko komandai „Do Mi Sol“. Debiutavusios merginos surinko daugiausiai „Šeimų dainų“ gerbėjų.

„Ateinantį šeštadienį susikaus aštuonios likusios šeimynos iš abiejų pogrupių. Nuo Gegužės 15-osios prasidės tikra muzikinė kova, kurioje nugalės dainingiausia šeimyna“, - pasakoja muzikinio TV3 projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Dėl garbingo titulo šio šeštadienio vakarą pusfinalio kovą pradės trijų sesių ir jų antrųjų pusių bei atžalų šeimyna „UAB sesės“. Taip pat Šeidukiai, prie pavardės pridėję pavadinimą „Bratka Band“. Išradingumą jie turėjo parodyti ir prie savo šeimos pavardės pridėti kitą pavadinimą, nes žiūrovai vis painioja juos su kita į TV3 muzikinio projekto pusfinalį patekusia šeima - Šiaudikiais. Į tolesnį etapą taip pat pateko šou naujokai, vienijantys Šilutę, Klaipėdą ir Šiaulius - Stoškai bei žavi „Do Mi Sol“ trijulė su „Eurovizijos“ atrankų atradimu Evelina Sašenko. Laimingu bilietu ir pirma muzikine pergale džiaugiasi ir „Sare Roma“ kolektyvas, Valiai-Kizeliai ir „Snow Angels“ šeima iš Kaišiadorių.

Be aštuonių kūrybingų ir žavių šeimynų gegužės 15-ąją pasirodys Eglės ir Juozio Liesio šeima. Jie atvyks ne tik su sveikinimo daina, bet ir su praktiškomis dovanomis. TV3 laidos vedėjas Deivis, neseniai tapęs tėveliu, iš savo kraštiečio šeimos sulauks ypatingo sveikinimo. Eglė ir Juozas kartu atliks pirmą ir, kaip patys sako, - paskutinį pasirodymą. Todėl TV3 žiūrovai kviečiami tapti ypatingo debiuto liudininikais.

„Tai mūsų pirmas bendras pasirodymas. Greičiausiai ir paskutinis. Tačiau daina labai svarbi - ji yra dovana mano mylimai žmonai“, - šypsosi į „Šeimų dainas“ atvykęs J. Liesis.

Eglės ir Juozo muzikinis debiutas bei „Šeimų dainų“ aštuoneto pasirodymai verti finalo - jau šį šeštadienį, gegužės 15 dieną, 19.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių