„Šeimų dainose“ debiutuos E.Sašenko su seserimis

Šeštadienį „Šeimų dainose“ jau išaiškėjo pirmojo pogrupio lyderiai, kurie patenka į projekto pusfinalį.

Tai - Valių-Kizelių šeima iš Nidos bei Vilniaus. Ši šeimyna šeštadienį nors ir gavo žemiausią komisijos vertinimą, bet užsitikrino vietas pusfinalyje, nes surinko daugiausiai žiūrovų balsų. Į pusfinalį pateko žiūrovų ir komisijos nuolat palaikoma Šeduikių šeima iš Kauno, taip pat maksimaliais balais dažniausiai vertinama Sare Roma šeimyna, varžovus aplenkė ir projekto naujokai - Stoškų šeimyna, šiam projektui susibėgusi net iš trijų miestų: Klaipėdos, Šilutės bei Šiaulių. Deja, „Šeimų dainas“ teko palikti Žlabių šeimynai iš Kauno. Jiems neužteko komisijos palaikymo, o žiūrovai jiems taip pat skyrė mažiausiai balsų.

Kitą šeštadienį TV3 žiūrovai matys antrąjį pogrupį, kurio ryškiausia naujokų komanda - tai Lietuvos „Eurovizijos“ atradimas Evelina Sašenko su seserimis. „Šeimų dainų“ projekte E. Sašenko komanda pasivadino „Do mi sol“. 

Kitoje laidoje paaiškės, kurios keturios pogrupio šeimos keliaus į pusfinalį. Projekto atstovai teigia, kad naujų šeimų projekte daugiau nepasirodys, o komisija šį šeštadienį bus kaip niekad kritiška.

Žiūrovų laukia dar vienas netikėtai smagus siurprizas. Pasirodo, teisėjos Danguolės Beinarytės visa giminė yra muzikantai  ir dainininkai. Savo giminės muzikalumą komisijos narė pademonstruos ir projekto „Šeimų dainos“ dalyviams bei žiūrovams. Danguolė su šeimyna atliks savo tėvo kompozitoriaus Pranciškaus Beinario dainą „Gimtinės beržai“ (žodžiai Justino Marcinkevičiaus).  Daugeliui ši daina labai gerai žinoma, o Danguolės giminėje šis kūrinys yra tarsi giminės himnas, nes visi Beinarių šeimos nariai, susitikę dainuoja būtent šią dainą.

Nuotaikingos „Šeimų dainos“ - jau šį šeštadienį 19 val. per TV3!


Šiame straipsnyje: Evelina Sašenkošeimų dainos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių