Šeimos ir verslo problemų išvarginta S.Repčenkienė nepraranda optimizmo

"Grožio imperijos" karaliene tituluojama Sabina Repčenkienė ilgus metus, rodos, visiškai nebrangino privatumo ir neturėjo paslapčių.

Žurnalistams ji svetingai atverdavo savo namų duris, patikėdavo švenčių įrašus bei šeimos nuotraukas ir kantriai atsakinėdavo net į asmeniškiausius klausimus. Tačiau prieš gerą pusmetį žinoma moteris pranešė - nuo šiol viskas bus kitaip. Vakarėliuose jos nebematysime, o atvirų interviu S.Repčenkienė nebedalins. Išimtį ji padarė LNK laidai "Gyvenimas pagal moteris".

Kad tie, kuriais ji pasitikėdavo, šiandien yra kitoje barikadų pusėje, moteris suprato po paparacio „staigmenos“. Slaptai darytose nuotraukose buvo užfiksuota ir kartu atostogavusi tuomet dar ištekėjusi jaunėlė dukra su draugu. Atsisakiusi pirkti šias nuotraukas, S.Repčenkienė suprato, kad žaidimo taisyklės pasikeitė, o jos dukros Violetos idealia laikytos santuokos griūtis plačiai aptarinėta.

Moteris neslėpė, kad kad pastaraisiais metais patarimų reikėjo ne tik jausmuose pasimetusiai dukrai, bet ir verslo partnerei Veronikai Kastujevai. Ji kažkada taip pat visiems atverdavo savo namų ir net spintų duris, rodė prabangiausias dovanas. Tačiau vieną dieną sužinojo, kad Maskvoje sulaikytas jos vyras, įtariamas reketu ir finansinėmis machinacijomis. Tuomet V.Kastujeva dingo kaip į vandenį - nepasirodo nei vakarėliuose, nei žurnalų puslapiuose, net asmeninį telefoną patikėjo S.Repčenkienei.

„Veronika yra be galo jautrus žmogus, šiuo metu jos asmeninis gyvenimas yra sustojusioje stadijoje, ir ji neturi, ką pasakyti. Ką ji pasakos? Kad į Maskvą važinėja? Ji nenori apie tai kalbėti“, - teigė S.Repčenkienė.

Nenuostabu, kad pasklido gandai apie bendro verslą bankrotą, juolab kad dalį moterų grožio verslo savo žmonai Editai nupirko krepšininkas Darjušas Lavrinovičius. S.Repčenkienė neneigė, kad susidūrė su sunkumais, o didžiausia atsakomybė bendrame versle tenka būtent jai, nes V.Kastujeva gyvena tarp dviejų šalių. Tačiau verslininkė patikino, kad nuovargį ir blogas emocijas nugali supratimas, kas dedasi verslo partnerės šeimoje. Sako, kai sekasi, draugų būna daugybė, tačiau kiek jų yra nuoširdžių, matyti ištikus sunkumams padėti. Moteris nepraranda optimizmo ir tiki, kad blogiausia - jau praeityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių