A. Schwarzeneggeris prisipažįsta patyręs ne vieną meilės nuotykį

Arnoldas Schwarzeneggeris prisipažino turėjęs daug nuotykių už šeimos ribų, kurie sugriovė 25 metus trukusią santuoką su Maria Shriver, tačiau „kvailiausias“, pasak jo, buvo susilaukti vaiko su namų tvarkytoja.

Interviu televizijai, kuris sutapo su jo memuarų knygos pasirodymu pirmadienį, buvęs kultūristas ir Holivudo žvaigždė papasakojo, kaip žmona jam pareiškė žinanti apie tvarkytojos vaiką vieną 2011-ųjų sausio dieną, kurios išvakarėse jis užleido Kalifornijos gubernatoriaus postą.

Žvaigždė neneigė, kad visą gyvenimą buvo įpratęs išsiginti ir saugoti paslaptis. Tai rodo ir toks atvejis, kai apie vyro ketinimą varžytis dėl gubernatoriaus posto M.Shriver sužinojo tik likus vos kelioms dienos iki oficialaus šio fakto paskelbimo. A.Schwarzeneggeris net mėgino nuo žmonos nuslėpti, kad jam buvo atlikta širdies operacija.

„Aš taip tvarkau reikalus ir visada man sekėsi. Bet nemanau, kad šitaip elgtis geriausia kitų mano aplinkos žmonių atžvilgiu, nors kartais esu linkęs pasilikti kai kurią informaciją sau“, - sakė jis interviu televizijos CBS laidai „60 Minutes“.

„Nes aš esu išsigynimo meistras“, - kalbėjo aktorius.

Praėjusių metų liepos mėnesį M.Shriver pradėjo oficialų skyrybų procesą, kurio oficiali priežastis - 1977 metais susitikusios ir 1986 metais susituokusios poros „nesuderinami skirtumai“.

Viešas skandalas kilo 2011 metų gegužę, tuomet A.Schwarzeneggeris prisipažino, kad 1997 metais su ilgamete šeimos namų tvarkytoja Mildred Baena susilaukė nesantuokinio sūnaus Josepho (Džozefo) ir oficialiai paskelbė apie savo skyrybas su žmona.

Kalbėdamas „60 Minutes“ laidoje  aktorius sakė, jog Josephui sulaukus septynerių ar aštuonerių, jis pastebėjo , jog berniukas iš išvaizdos yra labai panašus į jį, tačiau garsiai apie tai nekalbėjo, o tik pradėjo remti jo motiną finansiškai.

Namų tvarkytoja ir toliau dirbo šeimos namuose, o Josephas net žaisdavo su šeimos vaikais.

Tačiau žmonos įtarimai vis augo, kol pagaliau lankydamasi pas santuokos konsultantą apie juos ji prabilo sutuoktiniui.

Kaip prisimena A.Schwarzeneggeris, A.Shiver nevyniojo žodžių į vatą.

„Klausyk, manau, kad Josephas yra tavo vaikas“, - pasakė ji ir sulaukė tokio pat tiesaus atsakymo. „Tu esi visiškai teisi“, - atsakė jai aktorius.

Dar po kelių savaičių ji pradėjo skyrybų procesą.

„Manau, kad tai buvo kvailiausia, ką esu padaręs per visą bendrą mūsų gyvenimą. Aš siaubingai įskaudinau Maria ir sukėliau neįtikėtiną skausmą vaikams“,   - sakė A.Schwarzeneggeris,

Aktorius prisipažino, kad istorija su M.Baena buvo ne pirmas ir ne vienintelis atvejis, kai jis buvo neištikimas M. Shriver.

Savo knygoje jis prisimena „karštus santykius“ su aktore Brigitte Nielsen (Bridžit Nilsen) 1985 metais, kuriant filmą „Red Sonja“.

Paklaustas apie kitas išdavystes A.Schwarzeneggeris neišsisukinėjo: „Buvo ir kitų. Bet tai turėtų likti tik tarp Marijos ir manęs“.
„Nesu tobulas“, - pareiškė jis.

Po šio skandalo Austrijoje gimusį aktorių ir politiką dar ilgai persekiojo kaltinimai dėl netinkamo seksualinio elgesio ir daugybės meilės nuotykių. Šiemet A.Schwarzeneggeris sugrįžo į kino ekranus ir pasirodė filme „Nesunaikinami 2 “ ( The Expendables 2 ), taip pat filmavosi ir kituose filmuose, kurie netrukus turėtų pasiekti kino sales.

Anksčiau 65–erių A.Schwarzeneggeris yra pasakojęs, kad sužinojusi apie jo ketinimą balotiruotis į Kalifornijos gubernatoriaus postą paskutinę akimirką 2003 metų rugpjūčio mėnesį M.Shriver „pradėjo drebėti“.

„Galvojau, kad ji džiaugsis, sakys „o, kaip nuostabu, pagaliau tave įtikinome tapti valstybės tarnautoju“, - kalbėjo aktorius apie savo pokalbį su sutuoktine M. Shriver , buvusio JAV prezidento Johno F.Kennedy Džono F.Kenedžio) dukterėčia.

Nuraminti ją sugebėjo tik jos motina Eunice Shriver (Junis Šraiver), paaiškinusi, jog A.Schwarzeneggeris jai neatleis, jeigu ji atims iš jo galimybę kelti savo kandidatūrą į gubernatoriaus postą.

Vis tik A.Schwarzeneggeris prisipažino, kad  M.Shriver neskaitė jo knygos „Visi prisiminimai: mano neįtikėtinai tikra gyvenimo istorija“ ( Total Recall : My Unbelievably True Life Story)".

„Manau, kad Maria linki man sėkmės dėl visko, ką darau“, sakė jis interviu ištraukoje, kuri anksčiau buvo parodyta per CBS ryto šou „This Morning".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių