S.Bullock – geriausiai apmokama Holivudo aktorė

Žurnalo "Forbes" paskelbtą geriausiai apmokamų Holivudo aktorių sąrašą vainikavo Sandra Bullock, pranokusi savo varžoves Reese Witherspoon ir Cameron Diaz.

Nors filmo "Mis slaptoji agentė" žvaigždę persekioja asmeniniai rūpesčiai, jos profesinė karjera klostosi kuo puikiausiai: S.Bullock nuo pernai birželio per metus uždirbo 56 mln. dolerių (146,2 mln. litų).

"Forbes" redaktoriai į šią statistiką įtraukė aktorių uždarbį už vaidmenis filmuose, taip pat lėšas, gautas už parfumerijos, drabužių ir kitokią reklamą.

S.Bullock sėkmę labiausiai nulėmė vaidmenys filmuose "Piršlybos" ir "Tamsioji pusė". Už pirmąjį ji pernai pelnė savo pirmąjį "Oskarą" geriausios aktorės kategorijoje.

Antroji ir trečioji vieta "Forbes" sąraše atiteko R.Witherspoon ir C.Diaz, uždirbusioms maždaug po 32 mln. dolerių (83,5 mln. litų).

Ketvirta liko Jennifer Aniston, susižėrusi 27 mln. dolerių (70,5 mln. litų), o penkta - filmų "Seksas ir miestas" žvaigždė Sarah Jessica Parker, uždirbusi 25 mln. dolerių (64,3 mln. litų).

S.Bullock anksčiau šiais metais ištiko asmeninė krizė, kai į pirmuosius puslapius pateko jos buvusio vyro Jesse'o Jameso įtariami romanai.

Jų skyrybų procesas buvo baigtas birželį - tuojau po to, kai S.Bullock atskleidė, jog kartu su S.Jamesu įsivaikino berniuką.


Šiame straipsnyje: Sandra BullockHolivudas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių