Savaitgalio planas Vilniuje: pirmasis šiemet

Kaip ir su kuo sutikote Naujuosius Metus jūs? Panašu, jog praėjusio savaitgalio aidai sieks ir artėjantį penktadienį. Nors renginių gausybe Vilnius po šventinio maratono negali pasigirti, galime bent jau pasidžiaugti, jog sinoptikai pranašauja atšilimą.

O dabar pažiūrėkime, ką galima bus nuveikti atėjus savaitės pabaigai.


Šeimyniniam savaitgaliui

Nors savaitgaliui prognozuojamas atlydys, penktadienio vakarą ant Tauro kalno pramogautojų turėtų netrūkti. Mes jau išbandėme savo roges ir patvirtiname – čiuožinėjimo ant Tauro kalno šią žiemą negalima praleisti.

KUR: Tauro kalnas
KADA: visą dieną
KIEK: nemokamai

Šeštadienį siūlome užmesti akį į lietuvišką animaciją. Toliau tęsiasi ciklas „Karlsono kinas“, kuriame telpa kokybiški animaciniai ir vaidybiniai filmai visai šeimai. Šįkart – trumpametražė lietuvių animacija.

KUR: kino teatras „Skalvija“, A. Goštauto g. 2/15
KADA: 13 val.
KIEK: vaikams – 6 Lt, tėveliams – 8 Lt

Sinoptikai sekmadieniui pranašauja apvalų nulį, tačiau dirbtinėms čiuožykloms toks oras – nė motais. Nemokamas ledas ir pačiūžos vis dar laukia vilniečių. Kol nesninga ir nepusto, būkite kuo daugiau gryname ore!

KUR: prekybos centras „Ozas“, Ozo g. 18
KADA: visą dieną
KIEK: nemokamai


Neturintiems kompanijos

Penktadienį po visų darbų norėsis pasinerti į geros muzikos bangas. Po sostinės vietas migruojantis vakarėlis „Bangos“ šįkart nusės miesto širdyje su rimta elektronika, gyvu pasirodymu ir muzika iš plokštelių.

KUR: kavinė „Cafe de Paris“, Didžioji g. 1
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nemokamai

Senųjų metų nė nespėjome pamiršti, o štai šeštadienį mums jau siūloma prisiminti 2009 metų hitus. Vakarėlyje „Radio 2009“ prie pulto stos radijo stočių „Opus 3“ ir „Neringa FM“ darbuotojai, bandysiantys atgaivinti atmintį.

KUR: baras „Woo“, Vilniaus g. 22
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nuo 10 Lt

Sekmadienį pamatykite, kaip Lietuva atrodė prieš 20 metų. Istorijos dulkes dokumentiniame filme „Tikras garsas Valstybės Atgimimo 1989–1993“ nupučia režisierius Domantas Vildžiūnas.

KUR: kino teatras „Skalvija“, A. Goštauto g. 2/15
KADA: 16 val.
KIEK: nuo 10 Lt


Draugų rinktinei

Penktadienį iš klubo išeisime vėlai. O gal tiksliau – anksti ryte. Kai prie pulto stoja Niujorko diskotekų išaugintas Larry Tee gali ne tik nenuspėti vakaro baigties, bet ir to, ar kitą rytą rasi sveikus batus bei prisiminsi savo vardą.

KUR: klubas „Gravity“, Jasinskio g. 16
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nuo 20 Lt

Norite juokitės, norite ne, bet manome, jog šeštadienį Gytis Šapranauskas parodys neblogą muzikinį skonį ir gerokai pašokdins į „Žvaigždžių barą“ susirinksiančius vilniečius.

KUR: klubas „Villa Latina“, Didžioji g. 28
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nemokamai

Sekmadienį diskotekų rūpesčius palikite už kino teatro salės durų. Kaip niekad holivudiškas, bet ir toliau savitų pokštų nestokojantis rusiškas kinas grįžta į didžiąsias sales. „Juodasis žaibas“ – tikras netikėtumas.

KUR: kino teatras „Forum Cinemas Vingis“, Savanorių pr. 7
KADA: nuo 16 val.
KIEK: nuo 17 Lt


Šiame straipsnyje: renginiai Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių