Savaitgalio planas: sniego mūšis

Pasižiūrime pro langą, o ten – nieko naujo. Sinoptikai ir vėl praneša šaltuką, tiesa, gana saulėtą. Žiema jau įpusėjo, o Vilniuje sniego kaip niekad gausu, todėl siūlome nepraleisti žiemiškų savaitgalio renginių ir šiltų drabužių. Pasiruošę? Pradedame galvoti apie savaitgalį!

Šeimyniškam savaitgaliui

Gal jūsų namuose auga menininkas? Tuomet penktadienį po darbų siūlome užsukti į parodą „Meno istorija vaikų akimis“. Garantuojame gerą dozę originalių idėjų ir tėveliams, ir įkvėpimo vaikams. Tik nepamirškite po apsilankymo vaikams nupirkti dažų ir pieštukų.

KUR: Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerija, Vilniaus g. 39/6
KADA: iki 19 val.
KIEK: nemokamai

Šeštadienį Katedros aikštėje užvirs tikras pragaras. Mat sostinės gyventojai rinksis į didžiausią iki šiol buvusį sniego gniūžčių karą. Linksma bus visai šeimai, tik reiktų nepersistengti svaidantis žiemiškais „ginklais“.

KUR: Katedros aikštė
KADA: nuo 16 val.
KIEK: nemokamai

Sostine apėmusia ledo ritulio manija gali užsikrėsti ir jūsų vaikai. Sekmadienį siūlome pasižiūrėti įtemptas vaikų ledo ritulio lygos varžybas. Kas žino, gal ir jūsų šeimoje auga kitas Darius Kasparaitis?

KUR: prekybos centras „Akropolis“, Ozo g. 25
KADA: nuo 12 val.
KIEK: nemokamai


Neturintiems kompanijos

Savo savaitgalį pradėkite penktadienio maloniu „Top Nice Club“ vakarėliu, kuriam vadovaus Alonzo ir MaxxxBoss iš Stokholmo. „Top Nice“ kompanija – tikri vakarėlių žvėrys, todėl pasiruoškite patogius batus.

KUR: klubas „Satta“, Vilniaus g. 16
KADA: nuo 23 val.
KIEK: 10 Lt

Šeštadieniui ir jums paruošėme pasiūlymą, kaip neatitrūkti nuo žiemos. Jūsų laukia ilgokai laukta „Diena su ledo rituliu“. Nuo mėgėjų iki profesionalų – ant ledo čiuoš daugybė komandų, kurios žada azartiškų akimirkų.

KUR: „Pramogų arena“, Ažuolyno g. 25
KADA: nuo 11 val.
KIEK: nuo 10 Lt

Politika – nešvarus reikalas. Tuo galite įsitikinti sekmadienį užsukę į filmą „Vienoje kilpoje“. Daugybė keiksmažodžių, ciniškas požiūris į žmones ir kaip visuomet subtilus britiškas humoras. Puikaus filmo receptu kūrėjai tikrai pasinaudojo.
KUR: Kino teatras „Pasaka“, Šv. Ignoto 3/4

KADA: 19:10 val.
KIEK: nuo 10 Lt


Draugų rinktinei

Naujos vakarėlių serijos visuomet intriguoja. Penktadienį siūlome atverti mintis naujoms idėjoms ir negirdėtai muzikai pirmąjame „Openmind“ vakarėlyje su britais Phaeleh ir Sclist.

KUR: Klubas „Gravity“, Jasinksio g. 16C
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nuo 20 Lt

Kol žiema dar lepina sniegu ir šalčiu, šeštadienį siūlome nepraleisti progos su visa savo kariauna užsukti į Katedro aikštę, kuri virs tikru kovos lauku. Čia visi ginkluosis sniego gniūžtėmis ir pradės didžiausią visų laikų sniego karą. Negalima praleisti!

KUR: Katedros aikštė
KADA: nuo 16 val.
KIEK: nemokamai

Lietuviškų filmų premjeros vyksta ne taip ir dažnai. Sekmadienį užmeskite akį į miesto kultūros pripildytą dokumentinį filmą „Montažas. Riedlenčių filmas“. Aikčiosite žiūrėdami į triukus ir slapčia lauksite pavasario, kad įsigytumėte savo riedlentę.

KUR: Kino teatras „Pasaka“, Šv. Ignoto 3/4
KADA: 21:30 val.
KIEK: nuo 10 Lt


Šiame straipsnyje: renginiai Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių