Savaitgalio planas: nemokamos šypsenos

Pagaliau galime pasakyti, jog sniego sostinėje beveik nebėra. Na, tik kur ne kur šmėžuoja pajuodusio sniego kalvelės.

Todėl su šypsena ir, tikėtina, kad per lietų, skuodžiame džiaugtis pavasariu.

Šeimyniškam savaitgaliui

Pavasarėjantis Vilnius penktadienį šeimas kviečia į gamtą. Verkių dvaro parke laukia įdomūs pasakojimai apie į Lietuvą sugrįžtančius paukščius, inkilų kėlimas ir kitos pramogos visai šeimai. Jei bus nuobodu, tai bent jau po bundantį parką pavaikščiosite.

KUR: Verkių rūmai
KADA: 10:30 val.
KIEK: nemokamai

Šeštadienį galite pradėti pasiruošimą Velykoms. Nors lankytis prekybos centre savaitgalį jokio malonumo, tačiau šeštadienį prekybos centre „Ozas“ mažieji galės išmokti kepti velykinius pyragus bei rankose palaikyti triušelių ir viščiukų. Pavasariui pasiruošta!

KUR: prekybos centras „Ozas“, Ozo g. 18
KADA: iki 22 val.
KIEK: nemokamai

Sekmadienį kiek ūgtelėję atžalos turbūt žiūrės išsižioję į miesto šokėjus. Renginyje „Urban dance 2 prieš 2“ ne tik daugiau sužinosite apie šiuolaikinį šokį ar sumanysite jį išbandyti, bet ir prisidėsite prie kovos prieš patyčias mokyklose. Du zuikiai vienu šūviu.

KUR: klubas „Balsas.lt“, Konstitucijos pr. 26
KADA: nuo 14 val.
KIEK: nuo 20 Lt


Neturintiems kompanijos

Penktadienio vakarienei – kaip visad rami ir svajinga „Silence“ šeimynėlės muzika. Komanda susibūrė tam, kad įrašytų dar vieną albumą, kuriame – specialiai maistingiems pasisėdėjimams skirtos jau žinomų kūrinių versijos.

KUR: picerija „Pizza Jazz“, Vokiečių g. 24
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nemokamai

Šeštadienį gaukite nemokamą šypseną. Optimistinė akcija miesto centre kviečia dalintis gerais žodžiais, pagyrimais ir gera nuotaika. Viskas tam, kad pavasaris nušvistų.

KUR: Katedros aikštė
KADA: nuo 13 val.
KIEK: nemokamai

Sekmadienį metas atnaujinti namus. Mugė „Made in India“ – puiki proga į namus parsigabenti naują kilimą, medinį dramblį ar atnaujinti savo smilkalų kolekciją. Viskas tiks iškart po pavasarinio tvarkymosi.

KUR: prekybos centras „Gedimino 9“, Gedimino pr. 9
KADA: 11 - 18 val.
KIEK: nemokamai


 

Draugų rinktinei

Po penktadienio kino – į vakarėlį. Balkaniškos nuotaikos persmelktas „Bal Cannes“ vakarėlis mojuos Kanų apdovanojimais, tryps su čigoniškais ritmais ir mojuos spalvingomis skaromis. Būti – privaloma.

KUR: klubas „Woo“, Vilniaus g. 22
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nuo nemokamai iki 15 litų

Sostinės klubinė legenda „Men's factory“ užsidaro šį savaitgalį. Šeštadienį paskutinė proga šokti tarp pačius įvairiausius vakarėlius mačiusių sienų. Gėjų tai klubas buvo ar ne, bet per beveik 10 metų ši vieta tapo legenda.

KUR: klubas „Men's factory“, T. Ševčenkos g. 16, korpusas 10
KADA: nuo 22 val.
KIEK: nuo nemokamai iki...

Sekmadieniui siūlome truputėlį kultūrinių pramogų. „Swedbank“ kasmet apdovanoja įdomiausius regiono menininkus. Geriausiųjų darbus galime pamatyti vienoje vietoje ir pamąstyti, kas gi iš tikro vertas apdovanojimo.

KUR: Šiuolaikinio meno centras, Vokiečių g. 2
KADA: 12 - 20 val.
KIEK: 8 Lt


Šiame straipsnyje: renginiai Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių