Savaitgalį išdalinti MTV kino apdovanojimai

Bradley Cooperis ir Samuelis L. Jacksonas sekmadienį laimėjo po du MTV kino apdovanojimus.

B.Cooperiui buvo įteikta pirmoji vakaro statulėlė, vaizduojanti auksinių spragėsių pakelį, - už jo darbą „Optimisto istorijoje“ (Silver Linings Playbook). Vėliau jis vėl lipo į sceną atsiimti apdovanojimo už geriausią bučinį, kurį tame filme pademonstravo su Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens). Pastaroji, už vaidmenį toje pačioje juostoje gavusi „Oskarą“, MTV apdovanojimų įteikimo ceremonijoje nedalyvavo.

S.L.Jacksonas su Jamie Foxu gavo apdovanojimą už geriausią skausmingą momentą, kuriuo buvo pripažintos jų scenos „Ištrūkusiame Džango“ (Django Unchained). Be to, S.L.Jacksonas drauge su „Keršytojų“ (The Avengers) aktoriais gavo geriausios kovos apdovanojimą. „Keršytojų“ režisierius Jossas Whedonas taip pat užlipo į sceną ir pavadino apdovanojimą „labai netikėtu“.

Tomas Hiddlestonas iš „Keršytojų“ buvo paskelbtas geriausiu piktadariu.

MTV kino apdovanojimų, kuriuos už geriausią kovą, geriausią bučinį, geriausią pasirodymą be marškinėlių ir panašiai skiria internetu balsuojantys gerbėjai, ceremoniją vedė Rebel Wilson (Rebel Vilson). Pagrindiniai nominantai buvo „Ištrūkęs Džango“ ir „Tedis“ (Ted).

Už geriausią pasirodymą be marškinėlių buvo apdovanotas „Saulėlydžio“ (Twilight) gražuolis Tayloras Lautneris (Teiloras Lotneris).

R.Wilson taip pat gavo apdovanojimą - už prasiveržimą su „Aukšta klase“ (Pitch Perfect).

Šou metu taip pat buvo parodyta dar nematyta medžiaga iš kitą mėnesį pasirodysiančio „Geležinio žmogaus 3“ (Iron Man 3) ir „Bado žaidynių 2: Užsiliepsnojimo“ (The Hunger Games: Catching Fire) reklaminis klipas. Scenoje taip pat buvo pasirodžiusios žvaigždės iš kitų būsimos vasaros filmų, tarp jų - Chrisas Pine'as, Zoe Saldana ir Zachary Quinto (Zakaris Kintas) iš „Žvaigždžių kelio“ (Star Trek) tęsinio, Vinas Dieselis ŪVinas Diselis) ir Michelle Rodriguez (Mišel Rodriges) iš „Greitų ir įsiutusių“ (Fast & Furious).

Tarp kitų ceremonijos vedėjų buvo Chrisas Rockas, Adamas Sandleris, Sethas Rogenas, Zacas Efronas, Snoopas Doggas/Lionas ir Kim Kardashian.

Holivudas gerbėjų skiriamų MTV kino apdovanojimų įteikimo ceremonija vis dažniau naudojasi kaip platforma būsimos vasaros produkcijai reklamuoti. Šiemet šou buvo atkeltas iš birželio į balandį, kad būtų galima apimti visą blokbasterių sezoną, kuris prasideda gegužės pradžioje.

Emma Watson sekmadienį gavo novatoriaus apdovanojimą. Ji vaidina šios vasaros juostoje „Blizgantis žiedas“.

Willas Ferrellas (Vilas Ferelas) vilkėjo trijų dalių kostiumą, apklijuotą dolerių kupiūromis, kai užlipo į sceną atsiimti komedijos genijaus apdovanojimo iš „Sostų karų“ (Game of Thrones) žvaigždės Peterio Dinklage'o (Piterio Dinkleidžo) rankų.

„Tiems, kurie šįvakar sėdite čia ir negalvojate, kad esu juokingas: mielai kausiuos su jumis automobilių stovėjimo aikštelėje po šou“, - pasakė W.Ferrellas, kuris šiuo metu filmuojasi juostoje „Žinių vedėjas 2“ (Anchorman 2), pasirodysiančioje vėliau šiais metais.

Selena Gomez Bolivudo įkvėptu pasirodymu pristatė savo naują dainą „Come and Get It“. „Macklemore & Ryan Lewis“ taip pat pristatė naują singlą - „Can't Hold Us“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių