Savaitgalį “Dr.Who” – nuodėmingai karšti šokiai

Pavasarį įsišėlusias hormonų audras numalšins geidulingas ir ryškus „Dr.Who“ savaitgalis. Klube laukiama šokėjų invazijos iš užsienio, kuriems nenusileisti turėtų ir lietuviškų platumų talentai. Išskirtinius pojūčius užtikrins fantastiški artistų kostiumai, lazerių apsiaustis ir kiti privalomi šou elementai.

Penktadienį „Black Diamonds' Night“ pirmiausiai į uždarą vakarėlį klube suburs merginas paskanauti „metų deserto“ - šou viliotinio, kurį iš Amsterdamo atveš kviestinė žvaigždė Christianas. Geriausiu Olandijos šokėju šou kategorijoje tituluotas artistas ir choreografinių kompozicijų autorius savo pasirodymais žavi karščiausių Europos klubų publiką, Ibizos naktinio gyvenimo scenoje jis žinomas jau dešimtmetį.

Egzotišku gymiu ir atletišku sudėjimu galintis didžiuotis svečias drovumą pažadėjo palikti namuose. Į Klaipėdą jis atsiveža ne tik viliotinio burtus, bet ir fantastiškus kostiumus. Norinčios pasilinksminti be savo antrųjų pusių merginos penktadienį prašomos nevėluoti - šou prasidės lygiai vidurnaktį.

Jam pasibaigus „Dr.Who“ durys atsivers ir džentelmenams. Nakties karščiui išsisklaidyti neleis „Pacha“ ir „BarBara“ rezidento DJ Black B setas, alsuojantis jausmingais ir vietoje neleidžiančiais nusėdėti R'n'B ritmais.

Šeštadienį paženklins grandiozinis „Pure Star Agency“ vakarėlis. Naktibaldas iš proto galinti išvesti kompanija pajūryje jau yra solidžiai užsirekomendavusi. Pirmasis „Pure Star Agency“ vakarėlis šį sezoną po „Dr.Who“ skliautais suburs fanatiškus šokio profesionalus iš Amsterdamo naktinių klubų bei ryškiausius Lietuvos šokėjus. „Laukia išskirtinis reginys, sujungsiantis muziką, choreografiją, lazerius ir įspūdingus kostiumus“, - tvirtino organizatoriai. Šeštadieninės programos žvaigždėms bei publikai savo emocijas išlaisvinti padės DJ 2sys ir Richie.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių