Savaitgalį „Dr.Who“ – karšti ritmai ir ledinės staigmenos

Švenčių mylėtojų laukia įtemptas savaitgalis. Kalendorius kviečia minėti Tarptautinę darbo dieną, Gegutės dieną, Lietuvos įstojimo į ES dieną bei nepamiršti Gatvės muzikos dienos. Nesvarbu, kurią pažymėti pasirinks klaipėdiečiai, sutemus visi keliai vingiuos į „Dr.Who“.

Penktadienį klube užtvirtins „JägerBull“ vakarėlis, žadantis aukščiausios prabos šėlsmo. Atmosferą įkaitins žavios ir pašėlusios „Jägermeister“ merginos, o „apšalti“ iš nuostabos privers ledo skulptūra. Tinkamą temperatūrą šokių aikštelėje palaikys rinktiniai house muzikos perliukai.

Šeštadienis dedikuotas R'n'B ritmams bei naujajam klubo rezidentui DJ Black B. „Pacha“ ir „BarBara“ plokštelsukį Vakarų Lietuvos platumos traukia lyg magnetas - nuo šiol kiprietis reguliariai vizituos „Dr.Who“.

Black B stiprybė - puikūs miksavimo įgūdžiai ir išskirtinis pojūtis, kaip sudrebinti šokių aikštelę. Jo jausmingus, vietoje neleidžiančius nusėdėti R'n'B setus klubinėtojai neretai palydi susižavėjimo kupinais šūksniais ir į viršų iškeltų rankų jūra.

„Muzika turi pribloškiančią galią sujungti žmonių sielas, o šokių aikštelėse išsitrina kultūriniai, rasių ir amžiaus skirtumai“, - tvirtino su klaipėdiečiais nekantraujantis pasimatyti Black B.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių