„Savaitės komentarai“ skaičiuos D.Grybauskaitės „kapojamas“ galvas

Galvų kapojimo metas - krito generalinis prokuroras Algimantas Valantinas. Gali būti, kad iš paskos postus bus priversti palikti ir jo pavaduotojai.

Ne tik politikų, bet ypač teisėsaugos pareigūnų keitimas įsibėgėjo Prezidente tapus Daliai Grybauskaitei. Pirmasis krito Valstybės saugumo departamento direktorius Povilas Malakauskas, dabar eilė atėjo ir generaliniam prokurorui, kuriam taip ir nepavyko baigti garsiosios pedofilijos bylos.

„Įdomu tai, kad sunku būtų tiksliai pasakyti, kas labiau norėjo P. Malakausko ar A. Valantino galvos. Prezidentė ar vis dėlto pati valdančioji dauguma, kuriai dėl pedofilijos bylos skandalingumo pritarė ir opozicija. Kam labiausiai rūpi pasodinti savus į atsilaisvinusias vietas, paaiškės svarstant naujų vadovų kandidatūras“, - vieną iš sekmadienio TV3 savaitės aktualijų laidos „Savaitės komentarai“ temų pristato Indrė Makaraitytė.

Ledai Vyriausybėje pajudėjo. D. Grybauskaitei paliepus krito užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas. „Savaitės komentarų“ žurnalistai domisi: Kas kitas? Ir kas vietoje V. Ušacko?

Kai kurie įvardijami pretendentai jau švenčia būsimą pergalę. Likusieji ministrai neslepia, kad jaučiasi kaip ant lūžtančio ledo. Jų likimas - būti ar nebūti - priklausys nuo prisijungti prie valdančiųjų siekiančios „Vienos Lietuvos“ apetito.

Šio sekmadienio vakarą 19.00 val. bus išdėstyti visi galimi būsimų ministrų portfeliai.

Taip pat TV3 žiūrovai išgirs apie Viktoro Uspaskicho norą grįžti į valdžią. Galbūt tai reiškia krizės pabaigą?

 

Aktualiausios savaitės verslo ir politikos naujienos „Savaitės komentaruose“ sekmadienį, sausio 24 dieną, 19.00 val. tik per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių