Saulius Siparis: žodis meilė man nieko nereiškia

„Nuo pat mažens man patiko neigiami personažai. Vaikystėje labiau patikdavo filmus žiūrėti apie piratus, o ne princus. Man blogiukai - kitokie herojai, spalvingesni. Jų gyvenimas – įdomesnis nei teigiamų veikėjų. Jie atranda visuomet pasiteisinimų, kodėl yra blogi. Mano kuriamas personažas Leo seriale – žmogus, kuris neturi nusistatymo, kodėl jis yra niekšas. Šiame sezone jį pakeis moteris“, – pasakoja nusikaltėlio vaidmenį seriale „Pavogta laimė 2“ atliekantis aktorius Saulius Siparis.

Aktoriui buvo netikėta, kai pagal scenarijų seriale jį sumušė kiti nusikaltėliai ir įkišo į polietileninį maišą. Sauliui buvo savotiškai keista gulėti tame maiše.

„O turėjo ši scena manęs nenustebinti. Yra tekę atsigulti net karste. Daug kas sako, negalima juokauti tokiais dalykais, nes išlieka bloga energija. Tikrai galiu pasakyti, kad jautiesi blogai į žmogų šaudamas, suvarydamas jam peilį. Nesvarbu, kad tai tik vaidyba. Esu suskaičiavęs, jog per keturis Holivudo filmus esu iššaudęs šešiasdešimt keturis žmones. Po šių filmų širdyje nekaip jaučiausi,“ – kalba žinomas aktorius.

Saulius teigia, kad seriale taip pat neišvengs pistoleto rankoje. Labiausiai jis džiaugiasi tai, kad jo herojaus Leo gyvenime atsiras moteris.

"Viktorija, išgelbėjusi gyvybę Leo, iškart pareikalauja ją vesti. Galbūt yra toks jos moteriškas ėjimas, noras ištrūkti iš savo purvino gyvenimo. Tikrai fatališka moteris, kuri maiše atrado savo likimą – vyrą, kuris ją iš bomžės pavers princese, – teigia vyras. – Noriu padėkoti scenaristams, kad mane suvedė su nuostabia partnere Gabriele Kuodyte.

Jos iki serialo nepažinojau, net nebuvau matęs teatre ar per televiziją. Esu turėjęs daug partnerių, sunku kuo nors mane nustebinti, tačiau šįkart likau labai priblokštas. Iškart su savo naująją partnere atradome vidinį kontaktą, man didelis malonumas su ja dirbti," – pasakoja S.Siparis.

Pasak, aktoriaus, jei jam kas nors leistų pakeisti serialą, jis savo personažo ir Viktorijos likimo liniją padarytų pagrindine siužeto įvykiu. „Apie mūsų personažų meilę galėtų net filmą kurti,“ – šypsodamas tikina aktorius.

Žinomas vyras iki šiol prisimena linksmą atsitikimą filmuojant seriale. „Filmavome vieną sceną, kurioje Gabrielė mane su karučiu užtempė į kalną. Prieš filmuojant buvo labai įdomu, kaip ji tai padarys. Juk ji yra iš lieknų mergaičių, o aš 95 kilogramų sveriantis jaunuolis. Tikrai žinau, kad jai daug jėgų pareikalavo mane užnešti,“ – šypsodamasis kalba Saulius.

Aktorius ne tik savo partnere džiaugiasi, bet ir kitais kolegomis. „Smagu yra dirbti su populiariais jaunais aktoriais Valda Bičkute, Rolandu Dovydaičiu, Inga Norkute bei kitais. Serialo kūrybinė grupė yra draugiška bei gera. Surasti tokią kompaniją tikrai – sunku. Kaip kortose, jei ištrauki laimingą kortą, tai laimi. Aš šįkart ištraukiau laimingą kortą“, - teigia aktorius.

Saulius, paklaustas, kas yra jam meilė, tvirtai sakė: „Atvirai atsakysiu - nieko nereiškia man šis žodis. Žodį pasakai ir jis išlekia į orą. Meilė - tik pavadinimas. Aišku, paskui atsiranda tikėjimas ir viltis. Jei tiki savo antrąja puse, turi viltį, kad ateityje su ja viskas bus gerai. Tai susideda į meilę. Apie tai, kas yra meilė galima kalbėti tiek, kad būtų galima net visą romaną parašyti.“


Šiame straipsnyje: Saulius SiparisPavogta laimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių