Sasha Song su publika plauks „Muzikuojančiu keltu“

Artimiausią šeštadienį klaipėdiečių festivalio ant vandens „Muzikuojantis keltas“ į marias palydėti jūroje besileidžiančią saulę išplauks su Sasha Song.

Liepos 10-ąją „Muzikuojančiame kelte“ dainininkas surengs gyvo garso koncertą. Puikiai pažįstamos ir kelios iki šiol dar negirdėtos Sashos Song dainos iš būsimo albumo įgarsins romantišką šeštadienio vakarą laive.

Dainininkas ir muzikantas Dmitrijus Šavrovas (dar žinomas kaip Sasha Song, Sasha Son, Dima Šavrov) savo karjerą pradėjo būdamas 10 metų, kai sudainavo legendinę dainą „Mamai“, kurią jam sukūrė Ovidijus Vyšniauskas ir Gintaras Zdebskis. Ši daina tapo viena reikšmingiausių dainų Lietuvos muzikos istorijoje. O būdamas tik 12-os Dima jau išleido pirmąjį solinį albumą „Svajonių laivas“, pelniusį jam Lietuvos Prezidento padėką. 1995-aisiais Dima Šavrovas gavo „Bravo“ apdovanojimą kaip „Metų atradimas“. 

Laimėjęs keletą tarptautinių konkursų, emigravęs į Angliją ir gyvenęs ten 8 metus, atlikėjas studijavo muziką viename iš Londono koledžų. Po ilgų klajonių į gimtąjį kraštą grįžęs su muzikos partneriu Hywelu Sam, dainininkas laimėjo Didįjį prizą tarptautiniame konkurse „Palanga – 2005“. 2008-aisiais Sasha Song su daina „Miss-Kiss“ dalyvavo Lietuvos „Eurovizijos“ atrankoje, pusfinalyje užėmęs pirmąją, o finale – trečiąją vietą, jis tapo daugelio žiūrovų favoritu.

Pernai Sasha Song nugalėjo konkurse „Lietuvos Dainų Daina – 2009“. Nors jo idėja buvo išrinkti geriausią Lietuvos dainą, pirmajai vietai atiteko dar ir kelialapis į „Eurovizijos“ konkursą.

Visada gera nuotaika spinduliuojantis Sasha Song „Muzikuojančio kelto” klausytojams žadėjo nepamirštamą ir šiltą gyvo garso koncertą. Dainininkas tikrai turi ką pasakyti publikai – intensyviai koncertuojantis, kritikų ir auditorijos mylimas Sasha Song visada nuoširdžiai ir įtikinamai atlieka dainas, suteikdamas joms išskirtinių, savitų spalvų.

„Muzikuojantis keltas“ išplaukia iš Senosios Smiltynės perkėlos (Kruizinių laivų terminalas) šeštadienį 20 val., koncertinės kelionės trukmė – 2,5 val. Bilietai – nuo 49 litų. Jie platinami visose „Bilietų pasaulis“ kasose, koncerto dieną juos galima įsigyti mobilioje kasoje Senojoje Smiltynės perkėloje (Žvejų g. 8) nuo 18 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių