Sandros Bullock paliktas vyras ginasi, kad nėra „rasistas“

Sandros Bullock paliktas vyras Jesse'as Jamesas nusprendė sulaužyti tylos įžadus ir viešai prabilti apie savo neištikimybės skandalą, taip pat apginti save nuo kaltinimų, kad yra "rasistas".

Aktorė S.Bullock paliko J.Jamesą kovo mėnesį, kai tik sužinojo, kad jis buvo jai neištikimas su virtine moterų.

Rokeris pateko į dar didesnę nemalonę, kai buvo publikuota prieštaringai vertinama jo nuotrauka, kurioje šis dėvi karišką kepurę ir nacių stiliumi saliutuoja. Be to, nuotraukoje prie viršutinės lūpos jis laiko du pirštus, kurie turėtų atstoti Adolfo Hitlerio ūsus.

Pati S.Bullock vėliau prisipažino, kad ją giliai "sukrėtė" ir nuliūdino ta "kvaila, nemokšiška" nuotrauka.

"Ne už tokio vyro aš ištekėjau... Rasizmui, antisemitizmui, seksizmui, homofobijai, nacistiškiems atributams ir dar krūvai visokių kitokių dalykų nėra vietos mano gyvenime. Ir vyras, už kurio tekėjau, požiūris buvo toks pat", - vėliau sakė juostos "Nematoma pusė" (The Blind Side) žvaigždė.

Dabar J.Jamesas mėgina taisyti padėtį ir tvirtina, kad apgailestauja pozavęs tokiai nuotraukai, kuri tebuvo dabar jau nebejuokingas "pokštas". Vyriškis prisipažįsta, kad neatsimena, kokiomis aplinkybėmis ši nuotrauka buvo padaryta.

"Aš apgalvojau viską, būtent dėl to sutikau duoti šį interviu, kalbėti apie mano byrančią santuoką... ir trikdyti visus ir griauti savo gyvenimą, tačiau dar būti pavadintam rasistu jau per daug...., - sakė jis interviu Vicki Mabrey (Vikei Mabrei). - Man buvo labai liūdna pamatyti tą nuotrauką ir kaip aš joje atrodau... Aš neatsimenu, kada fotografavausi, bet galiu iš savo veido išraiškos pasakyti, kad tai buvo pokštas, kuris tuomet minutę atrodė juokingas, tačiau žiūrint į nuotrauką šios dienos kontekste, juokingas jis nebėra".


Šiame straipsnyje: Sandra Bullock

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių