Šalia teatro išdygo trijų metrų aukščio Zuikis Pleibojus

Ir vairuotojų ir pėsčiųjų žvilgsnius traukia savaitgalį netikėtai Vilniaus centre „išdygęs“ auksinis Zuikis. Grupės „Antis“ architektai-muzikantai sukūrė ir šalia Lietuvos rusų dramos teatro J. Basanavičiaus gatvėje pastatė trijų metrų aukščio Zuikio Pleibojaus statulą.

Jau šį penktadienį grupė „Antis“ sugrįžta į Lietuvos rusų dramos teatro sceną, kurioje demonstruos savo didelio pasisekimo sulaukusios muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ naujus spektaklius.

Auksinis Zuikis yra ne vienintelė „Anties“ sukurta statula. Prieš pusantrų metų grupė buvo sukūrusi Kiaušingalvio paminklą, kurį demonstravo festivalyje „Be2gether“ sostinės Katedros aikštėje savo koncerto metu, o pernai švęsdami Užgavėnes Kiaušingalvį sudegino vietoj Morės.

Kviečianti pažiūrėti naujus „Zuikio Pleibojaus“ spektaklius grupė „Antis“ šiais metais jau spėjo muzikos gerbėjus nustebinti prieš kelias savaites išleisdama savo muzikinės utopijos dainų vinilo plokštelę, kurioje įspausti ir radijo stotyse nuskambėję naujausi grupės kūriniai „Aš pasitaisysiu“ ir „Sparnai“.

Iš viso vasario 12-16 dienomis įvyks penki spektakliai, kuriuose vėl bus panaudotas erdvinis garsas.

Į vasario 12 dienos spektaklį „Tiketos“ kasose pateikę pažymėjimą studentai galės įsigyti bilietus su 25 proc. nuolaida.

Vasario 14 dieną „Antis“ laimingiesiems žiūrovams nuo savęs įteiks Valentino dienos prizus.

Vasario 16 dieną žiūrėti spektaklį muzikantai pakvies ir Lietuvos politikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių