Sacha Baronas Cohenas apibėrė pelenais raudonąjį kilimą

Britas komikas Sacha Baronas Cohenas ne vien išpildė savo pažadą, jog į šių metų „Oskarų“ dalybas atvyks persirengęs savo naujojo filmo „Diktatorius“ (The Dictator) pagrindiniu personažu, bet pribarstė pelenų ant raudonojo kilimo.

S.B.Cohenas sekmadienį atvyko į JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų ceremoniją persirengęs admirolu Aladinu, išgalvotos Vadijos valstybės lyderiu, lydimas dviejų kariškas uniformas ir beretes dėvinčių „asmens sargybinių“ moterų įspūdingomis krūtinėmis.

Baltą karišką uniformą ir didelius tamsius akinius dėvintis aktorius su vešlia dirbtine barzda nešėsi urną, kurioje, kaip jis tvirtino, buvo supilti velionio Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Ilo palaikai. Jis kalbėjosi su žurnalistais, likdamas ištikimas savo filmo herojaus įvaizdžiui.

Kalbėdamas apie savo laikomos aukso spalvos urnos turinį, S.B.Cohenas juokavo: „Jo svajonė buvo atvykti į “Oskarų„ (teikimo ceremoniją) ir būti išbarstytam ant (aktorės) Halle Berry krūtinės.“

Praėjus kelioms minutėms po atvykimo S.B.Cohenas sukėlė sąmyšį, kai išvertė pelenus iš urnos ant „Oskarų“ dalybų ceremonijos svečių sutikimo televizijos transliacijos vedėjo Ryano Seacresto.

„Asmens sargybinės“ apsimetė išvesdinančios savo „šeimininką“, o suglumęs R.Seacrestas pareiškė televizijos žiūrovams: „Dalis manęs galvojo, kad nutiks kažkas tokio... Aš nujaučiau, kad kažkas gresia.“

Kartu su juo laidą vedusi Britanijos žiniasklaidos garsenybė Kelly Osbourne atrodė labai pralinksminta šio incidento.

„Neįtikėtina... Ko gera, tai buvo labiausiai neįkainojama akimirka televizijoje, kurią kada nors dalijausi su tavimi“, - ji sakė savo nukentėjusiam kolegai.

S.B.Cohenas, kuris į „Oskarų“ dalybas buvo pakviestas kartu su režisieriaus Martino Scorsese filmo „Hugo“ kūrėjų kolektyvu, iš pradžių buvo sunervinęs ceremonijos organizatorius, kai paskelbė reklamuosiantis savo naująjį filmą, persirengęs jo pagrindiniu personažu, tačiau leido jam elgtis savo nuožiūra, kai komikas juos slapta informavo, ką yra sumanęs.

Prieš pat ceremoniją filmo „Diktatorius“ režisierius ir pagrindinis personažas S.B.Cohenas išplatino štai tokį „grasinantį“ vaizdo reportažą:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių