S. Vergara užšaldė savo kiaušinėlius

Aktorė Sofia Vergara pradėjo savo kiaušinėlių užšaldymo procesą, kad padidintų galimybes susilaukti vaikų vyresniame amžiuje.

40-metė „Modernios šeimos“  žvaigždė jau turi 20-metį sūnų Manolo iš pirmosios santuokos, bet žvelgia ir į ateitį, nes planuoja ištekėti už sužadėtinio Nicko Loebo.

Kolumbiečių gražuolė šiomis naujienomis pasidalijo interviu būsimam žurnalo „Vogue“ numeriui. Ji sakė: „Turiu žiūrėti, ką valgau, nes jie šaldo mano kiaušinėlius!“

Ji vartoja hormoninius vaistus, kad padidintų proceso sėkmės tikimybę, ir paaiškino: „Jie nori paimti kuo daugiau kiaušinėlių, nes paprastai jie pasigamina, bet nebūna geri. Jie turi būti tobuli, tobuli, tobuli“.

Naujienos nėra netikėtos aktorės gerbėjams - pernai S.Vergara prisipažino, jog rimtai galvoja apie savo kiaušinėlių užšaldymą, nes dar nėra pasirengusi gausinti šeimos su N.Loebu.

„Spėju, kad pagalvosiu apie savo kiaušinėlių užšaldymą ... Nickas nori vaikų. Įsivaizduokit mane, vėl su kūdikiu, kai Manolo yra 20! Spėju, kad galiausiai tai padarysiu - dėl meilės“, - tada sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių