S. Storpirštis: neskausmingai darbą iškeisčiau į mylimą moterį

Žaviojo Jaunimo teatro aktoriaus Simono Storpirščio debiutas televizijoje – inspektoriaus Mariaus Bradausko vaidmuo LNK seriale „Kriminalistai“ – be sparčiai augančių palankių įvertinimų profesine prasme, turėjo ir pačiam aktoriui netikėtų pasekmių. Išvaizdus vyras imtas tituluoti svajonių jaunikiu.

Pats Simonas tokius rinkimus vertina skeptiškai ir teigia, jog išvaizda jam tėra antraeilis dalykas. „O taip, būti tituluojamam geidžiamiausiu jaunikiu yra mano vaikystės svajonė. Kadangi ši jau įgyvendinimo procese, metas išsikelti naujus tikslus“,- su ironiška šypsena kalba aktorius.

Jo įsitikinimu, estetika yra svarbi tiek teatre, tiek televizijoje, tiek gyvenime. Tačiau išoriniam grožiui vaikinas niekada neteikė daug reikšmės. „Turiu pripažinti, jog anksčiau išgirdęs komplimentus šiek tiek kuklindavausi ir susigėsdavau. Dabar komentarus apie savo išvaizdą priimu tiesiog natūraliai. Vis dėlto, jeigu nereikėtų skustis, į veidrodį visai nežiūrėčiau“,- juokiasi Simonas.

Jaunas ir patrauklus aktorius, kaip nesudėtinga nuspėti, sulaukia nemažai dailiosios lyties atstovių dėmesio, tačiau prisipažįsta, jog jo širdis šiuo metu yra laisva. „Kad ir kaip apgailėtinai beskambėtų, šiuo metu esu įsipareigojęs darbui. Nors nesu iš tų žmonių, kuriems karjera yra svarbiausias dalykas gyvenime. Didžiausia vertybė man yra šeima ir santykiai su artimaisiais. Tikrai neskausmingai darbą iškeisčiau į mylimą moterį“,- šypsosi vaikinas.

S.Storpirštis pasakoja, jog jo gyvenime ilgalaikių draugysčių būta, tačiau nė viena jų vestuvėmis nekvepėjo. „Gyvenime viską darau pilna koja. Santykiai – ne išimtis. Be to, dviejų žmonių bendravimas, kaip niekas kitas gyvenime, reikalauja ypatingai daug pastangų, dėmesio ir laiko. Rimtų ir gražių santykių su merginomis esu turėjęs, tačiau apie žengimą prie altoriaus dar nesu mąstęs“,- prisipažįsta Simonas.

Serialo „Kriminalistai“ aktorius teigia, jog niekada nekūrė idealios merginos vizijos, nes antrosios pusės paieškos pagal iš anksto susikurtą šabloną yra tiesiog niekinės. „Mylimas žmogus tavo akyse tampa tobulas nepaisant visų jo trūkumų. Ir išvaizda, ir būdo bruožai gali patraukti dėmesį, pakurstyti domėtis žmogumi, tačiau vėliau turi užsimegzti kažkas nepaaiškinamo“, - sako S. Storpirštis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Meilė

Meilė portretas
Ačiū, kad esate. Be galo talentingas, gražus, nuoširdus- fantastiškas. Be Jūsų Žvaigždžių duetai būtų nuobodūs. Sekmės Jums ir didelės žmogiškos laimės !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių