S. Skambinas ir K. Krysko-Skambinė mėgaujasi sodo darbais

„Nuo vaikystės vasaras leidau pas savo senelius, tad moku visus kaimiškus darbus: pjauti žolę, ravėti daržus, jeigu reikėtų – net kombainą sugebėčiau vairuoti“, – juokauja verslininkas, šokėjas Saulius Skambinas.

Prieš šešerius metus nuosavame name Kaune su žmona, populiaria dainininke Karina Krysko-Skambine įsikūręs žinomas vyras mokosi... sodininkystės! Į sodininkų amplua įsijautusi pora savo sugebėjimus demonstruos TV3 laidoje „Svajonių sodai“ jau šį šeštadienį 10.00 val.

Vienerių metų sūnų Majų auginanti pora siekia savo rankomis sukurti tokią aplinką, kurioje būtų gera augti jų atžalai ir poilsiauti patiems.

„Abu esame užaugę „ant asfalto“, todėl labai norėjome savo žemės sklypelio, savo didelio namo. Mūsų norai išsipildė. Dabar taip smagu vasaros rytais išeiti į savo kiemą, kad ir susivėlus, su chalatu, ir gerti sūpuoklėse arbatą“, – TV3 žiūrovams pasakos K. Krysko-Skambinė.

Saulius visą vasarą pjauna žolę, prižiūri pačių pasodintą gausią dekoratyvinių augalų kolekciją, o Karinai tenka ne tik prižiūrėti erdvius namus, bet ir mokintis vaismedžių genėjimo paslapčių.

„Prieš keletą metų, kai Karina koncertavo Palangoje, mano senelis, pasinaudojęs proga, kad mūsų nėra namie, visą vasarą čia lankėsi, pasodino didelį sodą. Sako, ką jūs čia žolę auginat? Reikia turėti savo sodą, bulvių pasisodinti!“ – senelio pamokymus prisimena S. Skambinas.

Tiesa, pramogų verslo pora bulvių nesodino, tačiau Karina išmoko genėti ir prižiūrėti medelius. Kaip jos sugebėjimus įvertins laidos „Mūsų sodai“ svečias – A. Stulginskio universiteto Agronomijos fakulteto dekanas Viktoras Pranskietis? Ar iš šeimos turimos spygliuočių kolekcijos želdynų specialistai sugebės sukurti dekoratyvią ir stilingą aplinką? „Svajonių sodai“ – jau šį šeštadienį 10.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nereikia lia lia

nereikia lia lia portretas
tik tegul jie nejuokina abudu laksto po tv kada gi jie ziuri tuos medzius????

kauniete

kauniete portretas
normali šeima rimtai žiuri igyvenima nedaro iš to šau tai ju pranašumas

jav

jav portretas
pomidorus,agurkus gali sodinti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių