S. Proninos ir I. Matijošaitienės stilių vertins M. Petruškevičius

Kiek kainuoja milijonierės Irenos Matijošaitienės mezginiai, kokios sumos įspūdingai suknelei nepagailėtų skandalingoji advokatė Svetlana Pronina ir kaip šių moterų stilių vertina Mantas Petruškevičius, sužinosite pirmadienį BTV laidoje „Užkalnio 5”.

Sakoma, kad taupiausi žmonės – turtuoliai. Ar tai tinka milijonierei I.Matijošaitienei, kiekviename vakarėlyje žavinčiai išskirtiniais drabužiais? „Neįsivaizduoju, kaip aš spėčiau prieš kiekvieną vakarėlį lakstyti ir ieškoti vis kitų drabužių. Ar verta išlaidauti suknelei, kurią apsivilksi tik vieną kartą?”, - svarstys moteris ir atvirai įvardins savo perkamų drabužių kainas. Sužinojusi, kiek kainuoja riešinės viename prabangiame sostinės salone, ji tik numes jas į šalį, užtikrindama, kad niekada tokių nepirktų.

Kita savo stiliumi išgarsėjusi moteris – advokatė Svetlana Pronina. Nors visuomenėje jos išvaizda dažnai kritikuojama, ji dėl to visai nesuka galvos. „Teismo posėdžiuose dėviu mantiją. O mano išvaizda darbe klientams leidžia atsipalaiduoti, nes jie mato, kad bendrauja su drąsiu žmogumi”, - aiškins teisininkė.

Tačiau ką apie šių moterų išvaizdą pasakys laidoje apsilankęs M.Petruškevičius? Vien pamatęs laidos asistentę Viktoriją Koiro jis atvirai rėš, kad jos plaukai – pernelyg sušiaušti, o auskarai visai ne į temą. Ką jis, kaip stilistas, visuomet vertinantis klasiką ir juodą spalvą, galvoja apie moteris, kurios mėgsta būti ryškiomis ir išsiskirti iš minios?

„O man juoda – visai ne spalva, ji tiesiog fonas. Yra tekę būti tokiame kalėdiniame vakarėlyje, kur visi juodi. Nejučiomis ėmiau dairytis, kur stovi karstas”, - ironizuos I.Matijošaitienė. Bet tuo jos ir M.Petruškevičiaus diskusija apie madą ir stilių nesibaigs…

S.Pronina prie kritikos jau pripratusi. „Esu labai pasitikinti savimi moteris ir pati žinau, kaip man reikia rengtis. Stilius atskleidžia žmogaus charakterį, todėl ir rengiuosi taip, kad drabužiai atitiktų mano vidinę būseną”, - savo požiūrį gins ji.


Šiame straipsnyje: Mantas Petruškevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

kodėl tos

kodėl tos portretas
moterėlės nesikreipe į suprantantį , visa Lietuva matė tą jauną dainorėlę įkapėmis aprenktą petruškos

anupras

anupras portretas
o kapiniu shuniuku nevertins? gaila butu

Bjauru

Bjauru portretas
Šlykšti laida, žemiau nėra kur...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių