S. Hayek atskleidžia idealios odos paslaptį: nesiprauskite veido

Aktorės Selmos Hayek veide sunku įžvelgti trūkumų, nors 46-erių moteris tvirtina, kad tai pasiekiama nesiprausiant veido pabudus ryte.

Mažai kas ginčytųsi, kad S. hayek atrodo savo metų - ji atrodo jauniau, nors nesilaiko standartinių veido higienos normų, rašoma portale dailymail.co.uk

„Gerai, štai jums vienas patarimas - visada švariai nuvalykite veidą nakčiai. Nereikia jo prausti, bet tikrai tikrai gerai jį nuvalykite“, - televizijos laidoje sakė S. Hayek.

Netrukus ji pateikė dar vieną keistą patarimą. „Visiškai neprauskite veido ryte. Niekada. Taip reikai daryti, nes per naktį jūsų veido oda atstato riebalų sluoksnį, kuris reikalingas, kad jūsų oda išliktų jauna. Taip pat jis subalansuoja Ph. Tad jeigu ryte prausiate veidą, jūs nuplaunate tą sluoksnį vandeniu. Jeigu jūsų oda iš ryto yra nešvari, reiškia, kad negerai ją išvalėte nakčiai“, - aiškino aktorė.

S. Hayek naudoja tik vienos rūšies kosmetiką, kurios liniją sukūrė pati ir kuri parduodama tik vienoje Jungtinių Amerikos Valstijų parduotuvėje. Moteris aiškino, kad jau daugiau nei dešimt metų naudoja kremus iš tos linijos ir džiaugiasi, kad turi mažiau raukšlių nei galėtų turėti.


Šiame straipsnyje: Selma Hayekraukšlės

NAUJAUSI KOMENTARAI

teresa

teresa portretas
pritariu,aš irgi tik lengvai apšlakštau vandeniu veidą ryte,o visas valymas ir kremas-vakare

Cha

Cha portretas
Irgi naujieną rado! Šimkūnaitė dar praeitame šimtmetyje aiškino, kad rytais praustis nebūtina, o vakarais veidą gerai nuvalyti privalu. Bet savam krašte pranašu nebūsi, reikia, kad kokia užsienio garsenybė imtų patarinėti, tada tai tuoj patikėsim!

čiukčia

čiukčia portretas
čiukčia iš vis nesiprausia,sunešioja aprangą,ant viršaus velkasi naują ir tt......
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių