R.Williamsas vedė ir metė rūkyti

Britų popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas šeštadienį Los Andžele vedė savo draugę Aydą Field.

Kaip praneša "News of the World", dainininkas, kuris neseniai vėl prisijungė prie britų vaikinų grupės "Take That", su JAV aktore susituokė per jaukią ceremoniją draugų ir giminaičių rate savo 13 mln. svarų kainuojančiame name Beverli Hilse.

Anksčiau sklandė gandai, kad pora susituoks Santa Katalinos saloje prie Kalifornijos krantų.

Apie įžymybes rašanti interneto svetainė People.com pranešė, kad pusvalandį trukusioje jungtuvių ceremonijoje dalyvavo 75 giminaičiai ir draugai. Pora ceremonijai pasirinko baltą ir sidabro spalvas.

36-erių metų dainininkas, kaip pranešama, vilkėjo juodą smokingą, o 31-erių metų nuotaka - baltą suknelę.

A.Field plaukais pasirūpino įžymybių šukuosenų guru Kenas Pavesas, kuris puoselėja "Nusivylusių namų šeimininkių" "Desperate Housewives" žvaigždės Evos Longorios ir dainininkės Jessicos Simpson garbanomis.

R.Williamso tėvas Pete'as Conway "News of the World" sakė: "Pagaliau Robas laimingas. To ir nori savo vaikams, o tą (dieną jis buvo) laimingiausias, kokį tik esu jį matęs. Ayda tokia graži ir žavinga, tokia miela ir taip jam tinkama. Drauge jie nuostabūs".

Pranešama, kad pora išvyksta dviejų savaičių medaus mėnesio, po kurio R.Williamsas vėl atskris į Didžiąją Britaniją reklamuoti naujos "Take That" kūrybos.

R.Williamsas ir A.Field susitikinėjo maždaug trejus metus. "News of the World" pažymi, kad iš pradžių vestuvės buvo numatomos kitais metais, bet nuotaka, leidinio žiniomis, pareiškė jaunikiui ultimatumą ir pareikalavo tuoktis kuo greičiau.

Be to, A.Field, kaip teigia žurnalistai, taip pat nori artimiausioje ateityje pagimdyti kūdikį, todėl privertė dainininką neberūkyti.

Dainininkas, anksčiau surūkydavęs po 60 cigarečių per dieną, pamažu sumažino jų skaičių iki 10 ir galiausiai visiškai metė rūkyti. Tai buvo, kaip rašo "News of the World", jo vestuvinė dovana nuotakai.

Taip pat pranešama, kad dar prieš mėnesį iki vestuvių būsimieji sutuoktiniai pasirašė santuokos sutartį, kurioje nurodyta, į kokią R.Williamso turto dalį gali pretenduoti A.Field, jeigu įvyktų skyrybos.

Su kokia konkrečia suma sutinka dainininkas, kurio turtas vertinamas mažiausiai 80 mln. svarų, nepatikslinama.

Vienas porai artimas šaltinis dienraščiui "The Sun" sakė: "Robbie ir Ayda jau ilgą laiką labai įsimylėję vienas kitą. Jie visą laiką būna drauge ir yra praktiškai neišskiriami".

R.Williamsas 1995 metais pasitraukė iš vaikinų grupės "Take That", kuri praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje dominavo britų popmuzikos scenoje, ir pradėjo sėkmingą solinę karjerą. Tuo laikotarpiu jis buvo užmezgęs ne vieną romaną su garsiomis atlikėjomis ir Holivudo aktorėmis.

Po pažinties su A.Field 2006-aisiais audringu gyvenimo būdu garsėjęs R.Williamsas nurimo ir pernai lapkritį pasipiršo savo draugei, tiesa, kiek neįprastai - tiesioginėje australų radijo laidoje.

Kaip anksčiau šią savaitę pranešė "The Sun", vestuvių ceremonijos svečiams buvo nurodyta šeštadienį anksti ryte susirinkti nedideliame uoste, iš kur jie bus nuplukdyti į salą.

R.Williamsas susituokė nepraėjus nė mėnesiui po to, kai buvo pranešta, kad jis sugrįžta į "Take That" ir kad grupė slapta įrašinėja naują albumą, kuris bus išleistas lapkritį.


Šiame straipsnyje: Robbie Williamsasvestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių