R.Uzialkaitė ant raudono kilimo žengs J.Statkevičiaus suknia

LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Sužadinta aistra“ dalyvaujanti Renata Uzialkaitė aistras ant raudono Karlovy Varų kino festivalio kilimo kurstys žengdama su seksualia Juozo Statkevičiaus suknele.

Jau pirmadienį Renata į Čekiją išskrenda lydėdama savo sužadėtinį, aktorių Marių Jampolskį. Pora dalyvaus naujo lietuviško filmo „Aurora“ pristatyme. „Aurora“ dalyvauja tarptautinio 47-ojo Karlovy Vary kino festivalio konkursinėje programoje „East Of The West“ („Vakarietiški Rytai“)

Pagalbos pasipuošti filmo pristatymo vakarėliui Renata kreipėsi į garsiausią lietuvių dizainerį Juozą Statkevičių. Dizaineris mielai sutiko padėti ir pasiūlė keletą suknelių iš savo kolekcijų.

Renata išsirinko juodo tiulio suknią, kuri gali būti ir ilga, ir trumpa.

„Tai – seksuali klasikinė suknelė, kuri pabrėžia mano figūrą. Su ja jaučiuosi išskirtinė, juk ji – paties Juozuko darbas“, - didžiuojasi Renata.

Niekas neabejoja, kad Renata ant raudono kilimo atrodys kaip karalienė. Tuo metu pagrindinio filmo vaidmens atlikėjas Marius Jampolskis dar neturi kuo pasipuošti.

„Apvažiavome brangiausias Vilniaus parduotuves, bet nieko tinkame Mariui neradome. Matyt, teks kreiptis į kurį nors dizainerį. Gaila, kad pasiūti idealiai Mariui tinkantį juodą kostiumą neliko laiko“, - sakė Renata.

Renata turi malonių rūpesčių ne tik dėl pasirengimo festivaliui. Ką tik iš kelionės po JAV grįžusi moteris intensyviai ruošiasi LNK šokių projektui „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

„Repeticijas atnaujinau tik parskridusi į Lietuvą. Nepraleidžiu nė vienos dienos. O kai grįšiu iš Karlovy Varų, iš karto važiuosiu į šokių stovyklą Ignalinoje pas savo partnerį Vadimą Šuško“.

Renata ant LNK šokių parketo suksis su labai spalvinga kompanija - operos dainininku Merūnu Vitulskiu, dainininkėmis Katažina, Liepa, Ingrida Kazlauskaite, aktoriais Aušra Štukyte, Mantu Stonkumi, prodiusere Jurgita Anusauskiene ir šokėja Kristina Navickaite – Tina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blanku

blanku portretas
labai neispudinga sokeju kompanija, kuo toliau, tuo prasciau, nera i ka ziureti - nusibodusi tina, visur kisama katarina, hm...ponia jurga ir kitos blankokos personos, negi lnk dirba neisradingi zmones?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių