Rūtų galerijoje – A.Taurinsko tapybos intriga

Neseniai uostamiestyje duris atvėrusi Rūtų galerija laikosi dailės gerbėjams duoto žodžio - pristatyti pirmiausia klaipėdiečių darbus.

Nors 68-erių tapytojo Algirdo Taurinsko ir pristatyti nereikia, jis jau plačiai žinomas ir senokai daugelio vadinamas gyvu Klaipėdos klasiku, jo nauji darbai intriguoja visuomet.

Naujoje A.Taurinsko tapybos parodoje - 16 naujausių, dar dažais kvepiančių drobių - gamtos ir Klaipėdos senamiesčio peizažų ir tik šiam dailininkui būdingas dinamiškas potėpis, puikus kolorito jausmas, emocionalus pajūrio gamtos perteikimas.

Uostamiesčio Danės krantinėje prieš tris mėnesius įsikūrusi Rūtų galerija į naujos parodos pristatymą kviečia šį penktadienį 17.30 val., žadėdama įspūdingą reginį ir netradicinį vernisažą skambant Rūtų galerijos varpui.

Po A.Taurinsko paveikslų parodos, kuri veiks visą mėnesį, galerijos lubas papuoš dar vieno uostamiesčio dailininko portretas. Šioje portretų galerijoje jau įamžinti čia parodas surengę Klaipėdos tapytojai Juozas Vosylius ir Algimantas Ramanauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių