Rusų dramos teatro aktorės dainavimas sužavėjo „X Faktoriaus“ komisiją

„Jaučiuosi tiesiog nuostabiai, išgyvenu euforiją. Atrodo, kad tai buvo skrydis parašiutu, tas parašiutas labai laimingai išsiskleidė“, – savo pasirodymu „X Faktoriaus“ scenoje džiaugiasi 31-erių rusų dramos teatro aktorė Aleksandra Metalnikova.

Pasirinkusi prancūzišką dainą, ji salėje susirinkusiems šou gerbėjams ir žiūrovams jau nuo pat pirmų akordų kėlė šiurpuliukus po visą kūną. Angeliško balso savininkė nuostabiai sudainavo Laros Fabian dainą „Je T‘aime“.

Iš Sankt Peterburgo kilusi Aleksandra – iš prigimties perfekcionistė. Šiame projekte ji pirmiausia stengiasi viską padaryti kuo geriausiai. „ Aš tiesiog noriu labai gerai padaryti savo darbą“, – su užsidegimu spinduliuojančiomis akimis ir nedingstančia šypsena pasakoja Aleksandra.

Nors pagrindinė Aleksandros veikla – aktorystė – yra ir jos stiprioji korta, šių dalykų stengiasi nepainioti – savo dainavimo nedangstyti aktoriniais triukais.  „Tai ne teatras, tai visai kas kita. Čia turiu sujungti ne tik kasdien tobulinamus vokalinius duomenis, bet ir jausmus, išgyvenimus, kūno kalbą“, – užsidegimu užkrečia A. Metalnikova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
maladec
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių