Russellas Brandas graužiasi vakarėlyje nepažinęs Charlize Theron

Šį sekmadienį kino industrijos atstovų ir gerbėjų laukia svarbus įvykis – MTV kino apdovanojimai, kuriuos ves naujojo filmo „Roko amžius“ žvaigždė, komikas Russellas Brandas. Dusyk MTV muzikinių vaizdo klipų apdovanojimus vedęs aktorius šįsyk suksis ne muzikantų, o ekrano kolegų būryje. Jis neslėpė labiausiai nekantraujantis išvysti Holivudo gražuoles Kristen Stewart, Emmą Stone, Milą Kunis ir ypač – nepakartojamąją Charlize Theron.

Los Andželo Gibsono amfiteatre vyksiančių MTV kino apdovanojimų nugalėtojus balsuodami rinko gerbėjai. „Šie apdovanojimai apjungia du mano itin mėgstamus dalykus – kiną ir apdovanojimus. Jei būtų įmanoma į šį renginį įtraukti ir grupinį seksą, tai būtų geriausia mano gyvenimo naktis“, – apie renginį šmaikštavo R.Brandas.

Jis neslėpė, kad ypač laukia sekmadienio dėl galimybės susitikti su garsiomis aktorėmis, tokiomis kaip Charlize Theron ir Kristen Stewart. Pastaroji, nors R.Brandas nematė ne vieno „Saulėlydžio“ sagos filmo, jam vistiek atrodo žavi, o su Ch.Theron aktorių siekia ypatingas, nors ir ne itin malonus, atsiminimas.

„O Dieve, ji tiesiog pribloškianti, ar ne? Aš esu ją sutikęs ir tai buvo siaubingai gėdinga. Visiškai susimoviau. Aš jos nepažinau“, – kalbėdamas su Mtv.com graužėsi R.Brandas.

Jis teigė buvęs užsisvajojęs, o gražuolė Ch.Theron pati prie jo priėjo. „Ji priėjo ir kažką pasakė. Pasirodžiau kaip idiotas, nes nesupratau, kas ji. Vėliau pagalvojau: „Varge, net nepasinaudojau nė vienu iš savo firminių judesių“. Tačiau sekmadienį turiu antrą šansą. Nauja diena – nauja pradžia. Beje, ji vieniša?“ – planais pakoketuoti su žavinga šviesiaplauke dalijosi R.Brandas. Jis praėjusių metų pabaigoje pradėjo skyrybas su žmona, dainininke Katy Perry, o oficialiai vienišu vyru taps liepos mėnesį.

Kino apdovanojimų vedėjo pareigos britų komikui patikėtos neatsitiktinai – šią vasarą jis pasirodo itin lauktame filme „Roko amžius“ (angl. „Rock of Ages“) su Tomu Cruise‘u, Catherine Zeta-Jones, Alecu Baldwinu ir kitais garsiais aktoriais. Šmaikščią muzikinę komediją, kurioje suskambės mylimiausios visų laikų dainos, Lietuvos žiūrovai galės išvysti nuo birželio 22 dienos.


Šiame straipsnyje: Roko amžiusRussellas Brandas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių