Rusijos prezidentas susitiko su populiariausias šalies roko muzikos veteranais

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas prie alaus bokalo susitiko su populiariausiais Kremliui palankiais roko muzikantais, antradienį pranešė šalies žiniasklaida.

Šalies televizijos kanalai transliavo reportažus iš prezidento susitikimo su grupės "Akvarium" vokalistu Borisu Grebenščikovu, grupės "Mašina vremeni" įkūrėju Andrejumi Makarevičiumi, Vadimu Samoilovu iš grupės "Agata Kristi", grupės "Nesčastnij slučaj" lyderiu Aleksejumi Kortnevu ir kitais Rusijoje populiariais atlikėjais.

"Vakar susitikau su mūsų muzikantais", - rašė D.Medvedevas savo oficialiame mikro tinklaraštyje "Twitter" tinkle.

Šis D.Medvedevo susitikimas su taikiai nusiteikusiais, patogius klausimus užduodančiais muzikantais nė negali būti lyginamas su kiek anksčiau šiais metais vykusiu pokalbiu tarp jo pirmtako ir dabartinio premjero Vladimiro Putino su dainininku ir aršiu Kremliaus kritiku Jurijumi Ševčiuku.

Pirmadienio vakarą vykusiame susitikime su D.Medvedevu J.Ševčiukas nedalyvavo, sakė Kremliaus atstovas, nenorėjęs skelbti savo pavardės.

"Mes jo nekvietėme", - sakė jis.

Artėjant 2012 metų prezidento rinkimams, atvirai savo simpatijas tokiai muzikai kaip "Pink Floyd" ir "Deep Purple" deklaruojantis D.Medvedevas siekia jaunų, išsilavinusių rusų palankumo.

Nei jis, nei V.Putinas neatmeta galimybės dalyvauti kituose prezidento rinkimuose.

Kremliaus vadovas rugpjūtį buvo susitikęs su grupės "U2" lyderiu Bono, nors anksčiau vokalistas sakė atšauksiąs susitikimą su D.Medvedevu dėl pastarojo muzikinio skonio.


Šiame straipsnyje: Dmitrijus Medvedevas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių