Rusė paviešins pikantiškas romano su „The Rolling Stones“ nariu detales

Legendinės roko grupės "The Rolling Stones" gitaristui Ronnie Woodui suduotas dar vienas smūgis - jo buvusi mergina Jekaterina Ivanova dalyvaus britų televizijos realybės šou, kuriame ketina paviešinti nemažai pikantiškų detalių apie jųdviejų romaną.

Veteranas rokeris šio mėnesio pradžioje buvo trumpam areštuotas už tai, kad tariamai prismaugė J.Ivanovą per pusvalandį trukusį audringą kivirčą šalia restorano Sario mieste Anglijoje.

Vėliau pora išsiskyrė, o R.Woodas, kurį praėjusią savaitę policija įspėjo dėl užpuolimo, išvengė kaltinimų dėl šio incidento.

Pranešama, kad 62 metų gitaristas Kalėdas praleido vienas, nors buvusi žmona Jo (Džo), su kuria R.Woodas gyveno 23 metus, kvietė jį atvykti šventinių šeimos pietų.

Tuo tarpu žiniasklaida paskelbė, kad R.Woodo laukia nauji nemalonumai, nes jo 21 metų buvusi mergina iš Rusijos rengiasi dalyvauti britų televizijos realybės šou "Celebrity Big Brother".

Beveik neabejojama, kad J.Ivanova nepraleis progos papasakoti apie savo audringą romaną su legendinės roko grupės nariu, kai kurį laiką gyvens drauge su kitomis garsiomis pramogų pasaulio žvaigždėmis.

Vienas televizijos šaltinis laikraščiui "The Sun" sakė: "Jekaterina yra būtent tokia vaidingo charakterio asmenybė, kokios mes norime šiame šou. Ji taip pat yra labai garsi ir be jokios abejonės papasakos nemažai pikantiškų detalių apie gyvenimą su viena garsiausių britų roko žvaigždžių".

"Neabejoju, kad Ronnie sulauks pylos. Ji turėtų patraukti į savo pusę jaunesnius žiūrovus, nes yra tarsi stiliaus ikona. Taip pat manau, kad nedaug vyresnio amžiaus gerbėjų vyrų norės, kad ji iškristų (iš šio šou)", - laikraščiui sakė šaltinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių