A. Rusakov oficialiai apkaltintas dėl avarijos, kurioje žuvo M. Golub

A. Rusakovui,  įtariam sukėlus avariją, nusinešusią aktorės Marinos Golub ir ją vežusio vyriškio gyvybes, sekmadienį pateikti oficialūs kaltinimai.

Šeštadienio vakarą sulaikytam Aleksejui Rusakovui – Cadillac vairuotojui, įtariam sukėlus avariją, nusinešusią aktorės Marinos Golub ir ją vežusio vyršikio gyvybes, tyrėjai pateikė kaltinimus, praneša Rusijos spauda.

Sekmadienį ryte tyrėjai jau išreiškė ketinimus areštuoti A. Rusakovą. Šaltinis iš teisėaugos organų pareiškė, kad bus stengiamasi jį suimti ir patikslino, kad A. Rusakovo negalima paleisti už užstatą, nes jis gali pasislėpti nuo policijos.

A. Rusakovui pareikšti kaltinimai pagal Rusijos federacijos Baudžiamojo kodekso 5 str. 264 sk. (kelių eismo taisyklių pažeidimas, dėl neatsargumo sukėlęs dviejų ar daugiau žmonių mirtį) ir pagal 125 str. (palikimas pavojuje).

Šeštadienį, spalio 13 dieną buvo pranešta, kad A. Rusakovą pavyko sugauti dėka operatyvaus Maskvos policijos „žaidimo“, jį pavyko išvilioti iš netoliese Maskvos esančio kaimelio, kuriame vyriškis slapstėsi.

Operatyvininkai kažkokiu būdu sugebėjo paskirti A. Rusakovui susitikimą, šis atvažiavo į vieną sostinės metro stotį, kur ir buvo sulaikytas.

Naktį į šeštadienį, prieš sulaikymą, 31 metų A. Rusakov internete paskelbė video kreipimąsi, kuriame ne tik atsiprašė už pabėgimą iš avarijos vietos, bet ir pareiškė, kad bijo eiti į policiją, nes ten jį padarys „atpirkimo ožiu”.

Sostinės pareigūnai pažadėjo objektyviai ištirti įvykį ir ragino A. Rusakovą pasiduoti. Tačiau bėglys to nepadarė, o jau vakare tapo žinoma apie jo sulaikymą.

 


Šiame straipsnyje: Golub

NAUJAUSI KOMENTARAI

kiesa

kiesa portretas
atpirkimo oziu kokiu oziu jeigu jis sukele avarija dar kaltu iesko
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių