R.Sanchez mieliau dirbti su kariais, nei su Holivudo gražuoliais

Holivudo aktorė Roselyn Sanchez, filme „Nenugalimieji: narsos įstatymas“ įkūnijanti CŽV agentę, pasakoja, kad patirtis, gauta filmuojantis šioje juostoje – neįkainojama, o didžiausią įspūdį gražuolei paliko darbas su JAV karinio jūrų laivyno kariais.

Filme „Nenugalimieji: narsos įstatymas“ vaidina ne tik profesionalūs kino aktoriai, tačiau ir karinio jūrų laivyno kariai - „jūrų ruoniai“. R. Sanchez tikina, kad iki tol niekur nesifilmavę vyrai jai paliko puikų įspūdį.

„Labiausiai mane stebino tai, kokie paprasti ir neišpuikę jie buvo, – apie aktoriais trumpam tapusius karius pasakojo R. Sanchez. – Jiems tai buvo nauja patirtis – filmuotis Holivudo filme, tačiau jie to visiškai nesureikšmino. Klusniai vykdė visas režisieriaus komandas, kantriai laukdavo savo eilės filmuotis, nesiskųsdavo net jei tas laukimas užtrūkdavo po 8 valandas ir net nereikalavo jiems parūpinti asmeninius namelius ant ratų, kuriuose aktoriai persirenginėja ir ilsisi. Jie buvo tikra atgaiva po darbų su lepiais Holivudo gražuoliukais!“

Nesumeluota JAV karinio jūrų laivyno „jūros ruonių“ kasdienybė filme „Nenugalimieji: narsos įstatymas“ atskleidžiama tokia, kokia yra iš tiesų. Visi juostos personažai sukurti remiantis realių karių prototipais, o filme rodomos taktikos išbandytos tikrose karinėse misijose. Stengiantis filmui suteikti kuo daugiau autentiškumo – tikri buvo net filmavime naudoti ginklai.

Filmo premjera Lietuvos kino teatruose jau birželio 15 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių