R.Šakalytė: baimė neturi nugalėti ryžto padėti kitiems

Jau Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, septintąjį kartą įvyks TV3 televizijos organizuojami iškilmingi apdovanojimai „Lietuvos garbė 2012“. Iškiliausios šalies asmenybės įteiks 7 statulėles paprastiems Lietuvos žmonėms – už žygdarbius ir pasiaukojamus darbus, kurie Lietuvą daro šviesesne šalimi.

TV3 Žinių ir „Lietuvos garbės 2012“ vedėja Renata Šakalytė sako, kad šis projektas − kitoks. Jame žvaigždėmis tampa paprasti žmonės, o jų drąsai, ryžtui ar pasiaukojimui lenkiasi aplinkiniai.

„Skaitydama ‚Lietuvos garbei‘ atsiųstas žmonių istorijas, suprantu, kad tikras gyvenimas su poelgiais, iš kurių mes semiamės stiprybės ir tikėjimo aplinkiniais, vyksta ne sostinės Gedimino prospekte, o jūsų – TV3 žiūrovai – aplinkoje. Ant Lietuvos garbės didvyrių pečių laikosi mūsų šalies garbė“, – kalba R. Šakalytė.

Žinių vedėja sako, kad labiausiai jaudina savo artimuosius gelbėjančių vaikų istorijos, bet, R. Šakalytės teigimu, verčiau tokių istorijų būtų kuo mažiau – kuo rečiau mažiesiems tektų susidurti su grėsme iš ugnies ar vandens gelbėjant savo artimuosius.

Renata tiki, kad geri darbai ir plačiai paskleista žinia apie juos skatina ir kitus gerus darbus. Todėl džiaugiasi, kad šventinį vakarą TV3 Žinių tarnyba gali padovanoti žiūrovams pozityvių ir jaudinančių istorijų apie Lietuvos didvyrius. Ypač prasminga, kad toks vakaras − didžios mūsų Valstybei dienos − Kovo 11-osios vakaras.

Patys kilniausieji darbai bus pagerbti Kovo 11-ąją vyksiančiuose „Lietuvos garbės 2012“ apdovanojimuose, kuriuos tiesiogiai transliuos TV3 televizija. Pasidžiaugti žygdarbiais į apdovanojimų ceremoniją šiemet, kaip ir kasmet, susirinks iškiliausios, garbingiausios šalies asmenybės, populiariausi Lietuvos pramogų, sporto, kultūros ir politikos veikėjai. TV3 televizija savo žiūrovams padovanos įspūdingą koncertinę programą.

„Lietuvos garbė“ yra tradicinis TV3 projektas. Per šešerius projekto metus iškilminguose renginiuose už kilnius darbus jau yra pagerbti 62 žmonės iš visos Lietuvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina  portretas
Man Jus autoritetas,man Jus žmogus kuris vertas dideles pagarbos, labai gaila kad nera ivertinimo tokiu žmoniu kaip Jūs Renata. Žinau, kelatą moterų kurios tikrai vertos buti Lietuvos Garbės nominantėmis ir gerus darbus,nuoširdumą ir atsidavimą darbui. Maisto banko Direktorė Deimantė Žebrauskaitė taip pat verta didžiausio apdovanojimo už gerus darbus Lietuvos žmonėms.Kad daugiau tokiu moteru buti Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių