R.Rudoko nuotykiai Airijos areštinėje kainavo daugiau nervų nei pinigų

 

Penktadienį koncertuoti į Dubliną atvykęs, tačiau Airijos areštinėje atsidūręs Ramūnas Rudokas jau grįžo į Lietuvą.

 

Aktorius „Lietuvos rytui“ nutarė pateikti savąją įvykių versiją. Jau rašyta, kad į konfliktą su airių teisėsauga R.Rudokas įsivėlė išvykęs gastroliuoti į Airiją su humoristine muzikos grupe „Čili’nam”.

Praėjusio penktadienio rytą vos išlipęs iš lėktuvo Dubline 44 metų R.Rudokas buvo sulaikytas už nederamą elgesį lėktuve, tačiau teisme atsipirko bauda.

„Visas lėktuvas pilnas liudininkų. Jie gali patvirtinti, kad nieko blogo nepadariau. Matyt, panelei stiuardesei pasirodė, kad elgiuosi per daug įžūliai.

Šalia manęs sėdėjo senyvo amžiaus moteris, kuriai nukrito dvi baltos servetėlės. Lėktuvui jau beveik nusileidus išgirdau stiuardesės balsą: „Pasikelk šiukšles.”

Aš mandagiai paklausiau, ar ji tai sako man. Išgirdęs tą pačią frazę neišlaikiau ir kažką leptelėjau. Rezultatas toks, kokį jau aprašėte”, – pasakojo R.Rudokas.

Aktorius ketina dėl stiuardesės kreiptis į teisėsaugą: „Taip su keleiviais neturėtų būti elgiamasi. Nebuvau labai girtas. Be abejo, buvome linksmi.”



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Girtumas-sunkinanti aplinkybė.Įkaušę kartais elgiasi neadekvačiai ir neviską atsimena.

pijokas

pijokas portretas
stiuardese ji nugirde per prievarta ir priverte taip elgtis! pasaulines zvaigzdes visada taip isprovokuoja...nori pasireklamuot, tai naudojasi proga, kai lietuvos ''elitines'' serialu zvaigzdes prisisrebia...

as

as portretas
O man vistiek patinka R.Rudokas!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių