R.Reynoldsas policininko uniformą iškeitė į aktorystę

Jei nebūtų tapęs aktoriumi, Holivudo žvaigždė Ryanas Reynoldsas būtų pasekęs tėvo pėdomis ir tapęs uniformuotu Kanados policininku.

Ryanas Reynoldsas užaugo Vankuveryje, Kanadoje, ir yra įsitikinęs, kad jei nebūtų buvęs toks atkaklus, siekdamas savo svajonės vaidinti, tai būtų pasekęs savo tėčio Jameso pavyzdžiu ir tapęs Karališkosios Kanados raitosios policijos pareigūnu. Šie garsėja savo raudonomis išskirtinėmis uniformomis, kurias karta iš kartos vilkėjo visi Ryano giminės vyrai.

„Manau, kad jei nebūčiau atradęs vaidybos, tai aš irgi būčiau tapęs vienu iš raitosios policijos pareigūnų“, - pasakoja R. Reynoldsas, kuris ir jauniausias iš keturių brolių, kurių vienas išties pasekė tėvo pėdomis ir užsivilko raudoną Karališkosios policijos uniformą, - O būti raituoju policininku yra kur kas nešvaresnis, sunkesnis ir sudėtingesnis darbas, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio“.

33 metų aktorius, kuris yra vedęs Holivudo gražuolę Scarlett Johansson, sako nuoširdžiai nesitikėjęs, kad jam pavyks pradėti tokią sėkmingą karjerą kino pasaulyje, nes paauglystėje jis buvęs drovus, todėl ilgai nuo visų slėpė savo aistrą kinui.

Šiuo metu Lietuvos kino teatruose rodomas naujausias R. Reynoldso filmas „Palaidotas gyvas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių