R.Reynoldsas ištvėrė tik 6 atostogų valandas

Holivudo žvaigždė Ryanas Reynoldsas prisipažino, kad nebegali nedirbti, todėl ištvėrė tik šešias atostogų valandas.

R. Reynoldsas šiuo metu yra geidžiamiausias aktorius Holivude. Kino ekranuose dar vis rodomas naujausias jo darbas – trileris „Palaidotas gyvas“, o planuose jau net septyni nauji filmai. Sausakimša darbotvarke besidžiaugiantis aktorius po darbo „Palaidoto gyvo“ filmavimo aikštelėje nusprendė išvykti atostogų su žmona Scarlett Johansson , tačiau nieko neveikdamas ištvėrė vos šešias valandas.

„Nėra daug būdų, kaip atsipalaiduoti po tokio filmo, kaip „Palaidotas gyvas“, - pasakoja aktorius, ne kartą jau skundęsis sunkiomis šios juostos filmavimo sąlygomis, - Niekada neturėjau tradicinių atostogų. Dažniausiai manosios primena TV šou „Nepaprasta kelionė“. Man reikia veiksmo. Bet šįkart ryžausi išmėginti paprastas atostogas – tingų poilsį ant smėliuko su knyga paplūdimyje. Ir nieko gero! Netrukus supratau, kad mažiausiai ką noriu veikti – tai ir vėl drybsoti ant smėlio. Taigi, nuvykęs atostogų aš ten ištvėriau tik šešias valandas, o tada tiesiog grįžau namo!“, - prisipažino R. Reynoldsas.

Smėlis aktoriui įgriso „Palaidoto gyvo“ filmavimo aikštelėje, kur jis įkūnijo gyvą palaidotą ir po žemėmis užkastą vyrą. Ryanas net septyniolika filmavimo dienų praleido ankštoje ir smėlėtoje dėžėje, imitavusioje karstą. Joje jis iki kraujo susibraižė nugarą ir rankas, o po scenų su žiebtuvėliu – nusvilo pirštus. „Visi tie fiziniai sužalojimai – kaip suvenyrai, bet su emocinėmis žaizdomis susitvarkyti buvo sunkiau“, - prisipažino aktorius ir tuoj pat pridūrė, jog, kad ir koks pavargęs būtų – geriausiai jis atsipalaiduoja ne tinginiaudamas, o imdamasi naujos veiklos.

„Palaidotas gyvas“ šiuo metu vis dar rodomas Lietuvos kino teatruose.


Šiame straipsnyje: Ryanas Reynoldsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių