R.Reynoldsas įsiuto filmavimo aikštelėje

Holivudo žvaigždė Ryanas Reynoldsas iki šiol raudonuoja prisiminęs, kaip sykį, filmavimo aikštelėje pervargęs ir suirzęs, pašėlo ir susikaupusį stresą išliejo ant rekvizito – viską sudaužė.

33 metų kanadiečių kilmės aktorius įkūnija pagrindinį personažą filme „Palaidotas gyvas“ – gyvą palaidotą vyrą, tik su žiebtuvėliu ir išsikraunančiu mobiliuoju telefonu įkalintą po žemėmis kažkur Irake.

R. Reynoldsas pasakoja, kad filmo scena, kurioje jo vaidinamas herojus supranta esą palaidotas gyvas – buvo itin ekstremalus iššūkis. Filmavimas vyko labai ankštoje, aklinai tamsioje dėžėje, joje aktorius pasišviesti galėjo tik žiebtuvėliu ir mobiliuoju telefonu. Nepatogioje dėžėje jis iki kraujo susibraižė nugarą ir rankas, o po scenų su žiebtuvėliu – nusvilo pirštus. Išvargęs ir suirzęs aktorius susikaupusį stresą netrukus išliejo smurto protrūkiu tiesiog filmavimo aikštelėje.

„Kol viena ranka bandau įžiebti žiebtuvėlį, o kita kalbu telefonu – režisierius šaukia ant manęs. Tamsu, visur aplinkui byra smėlis, aš negaliu kvėpuoti, esu išsekęs ir tai jau penkiolikta tokia filmavimo diena, - pasakojo R. Reynoldsas, - Kokioms 45 sekundėms praradau sveiką nuovoką. Tiesiog pasiutau. Sudaužiau viską, kas buvo dėžėje.“

Aktorius teigia, kad netrukus jis puolė maldauti filmavimo komandos atleidimo už netikėtą pykčio priepuolį ir sudaužytas dekoracijas. Jis guodžiasi, kad pyktį išliejo tik ant savęs ir rekvizitų, o ne ant filmo personalo. R. Reynoldsas teigia, kad per daug juos gerbia, jog būtų galėjęs kurį nors pasiųsti toli: „Jeigu būčiau išsiliejęs ant kurio nors komandos nario, nebūčiau pajėgęs sau už tai atliesti“.

Filmas „Palaidotas gyvas“ – šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių