R.Pakso dukra atsiskleidė kaip namų šeimininkė ir asmeninė vyro vairuotoja

Su TV3 laidos "Aš!" kūrybine grupe parą praleidusi Inga Stumbrienė tikina: žiūrovai šįsyk išvys visiškai kitą jos amplua.

26 metų moterį filmavimo kameros lydėjo į prekybos centrą, kur, ruošdamasi šeimos atostogoms, ji nutarė atnaujinti vaikų garderobą, o vėliau nuskubėjo į maisto prekių parduotuvę rinktis produktų vakarienei.

Karjerą iškeitusi į namų šeimininkės vaidmenį, Inga Stumbrienė prisipažino, kad to visai nesigaili, jai labai patinka rūpintis šeima: be auklių pagalbos prižiūri dukrą Estelą ir sūnų Gabrielių, ruošia valgį šeimai, tvarko namus, o šiuo metu, kai vyrui Aivarui laikinai atimtas vairuotojo pažymėjimas, ji yra ir asmeninė šeimos vairuotoja.

"Prie vairo tikrai niekada nesibaru ir nesikeikiu, kadangi dažniausiai vežioju vaikus, todėl esu labai atsakinga vairuotoja ir kelyje draugiškai praleidžiu kitus", – sukdama prabangaus juodo šeimos visureigio "Mercedes Benz" vairą kalbėjo Inga.

Žiūrovai išvys ne tik Stumbrų buitį, bet ir sužinos, kaip du vaikus auginančiai moteriai pavyksta išsaugoti tobulas kūno linijas ir nepriekaištingą išvaizdą. Kameros Ingą lydėjo ir į grožio oazę, kur ji mėgavosi tailandietiško masažo malonumais bei atsipalaidavo rožių žiedpalių pilnoje vonioje.

"Palikusi Aivarui vaikus, stengiuosi kuo dažniau jam paskambinti ir paklausti, kaip sekasi, ar nereikia grįžti ar galiu dar šiek tiek pasilepinti", – pasakojo I.Stumbrienė.

Vėliau filmavimo grupė Stumbrus palydėjo į Lietuvos pajūrį, kur pora dažnai leidžia savaitgalius. Ketvirtadienio vakaro TV3 laidos žiūrovai išvys ir kadrus iš Stumbrų atostogų Turkijoje, iš kurių jie sugrįžo visai neseniai.

"Filmavimo metu Inga buvo ir šeimos stilistė, dažnai derindavo drabužius ne tik sau, bet ir visai šeimai, mėgstamos rožinės spalvos apdarus ji keitė geltonais, paskui baltais, kartais negailėdama keliasdešimties minučių, kad naujai papuošti visi šeimos nariai atrodytų nepriekaištingai", – filmavimo užkulisius atskleidė "Aš!" kūrybinės grupės narė Živilė Miklytė.

Laida bus rodoma ketvirtadienio vakarą.


Šiame straipsnyje: Inga Stumbrienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių