„Rožių keruose“ - aštriausios laidos situacijos ir dar nematyti kadrai

„Labiau intriguojančios laidos dar tikrai nebuvo”,- sako „Rožių kerų“ vedėjas Leo - „Šį kartą TV3 žiūrovai  vienoje laidoje pamatys visas aštriausias situacijas, kada nors rodytas laidoje”.

Daug diskusijų tiek studijoje, tiek tarp laidos gerbėjų sukeliantis projektas „Rožių kerai“ jau priartėjo prie finalo tiesiosios - kitą antradienį paaiškės, kuri mergina yra visų žaviausia ir idealiausia. Na, o šį antradienį 20.10 val. merginos ir ekspertų kėdėse patogiai įsitaisę vyrai dalinsis įspūdžiais apie visus laidos filmavimus, intrigas, paslaptis ir neišsakytas nuomones bei pastebėjimus.

Per filmavimus „Rožių kerų“ studijoje buvo visko - daug juoko, komplimentų, taip pat kritikos, ašarų ir trankomų durų. Natalija Zvonkė prisimins, kaip pasiryžusi dalyvauti laidoje, kuri buvo filmuojama Deivydo Zvonkaus išprievartavimo skandalo išvakarėse, į filmavimą atėjo su apsauga, bet nebuvo suprasta kolegių. Taip pat prisipažins, kad kartais ją erzindavo Violeta, ir galų gale atskleis, kodėl per vieną filmavimą trenkė durimis ir paliko studiją. Nijolei Pareigytei niekada iš atminties neišdils Rolando Skaisgirio pasakyta frazė, kad ji - „atsitrenkusi į pušį”, ir įskaudinusios kolegų frazės. Kas visuomet optimistiškai nusiteikusiai Nijolei sugadino nuotaiką ir kodėl, sužinosite jau visai netrukus.

Agnė, kuri per filmavimus visada sakydavo ką norėdavo, šį kartą taip pat bus atvira. Sužinosite, koks vyras iš laidos ekspertų jai patiko labiausiai ir kodėl „Rožių kerų“ dalyvė kartais sau leisdavo elgtis įžūliai? 

„Man niekas nepatiko“, - tiesiai į kameras rėš Violeta Tarasovienė, kuri šioje laidoje vėl sulauks kolegių kritikos už nuolatinę nemalonią veido išraišką..

Niekas nesitikėjo, kad visada mandagi ir kukli Aistė filmuojant aštriausių prisiminimų laidą taip drąsiai rėž, kad viena projekto dalyvė ją nuolat erzino, o Rūta Ščiogolevaitė pasakys, jog visą laiką Aistei pavydėjo vyrų dėmesio.

Ką įsimylėjo Viktorija Perminaitė, kodėl Rolandas Skaisgirys yra vadinamas svajonių jaunikiu ir kas privertė visada besišypsantį Džiugą Siaurusaitį pravirkti - visi atsakymai antradienio „Rožių kerų“ prisiminimų laidoje!

„Rožių kerai“ - antradienį, gruodžio 22 dieną, 20.10 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: rožių kerai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių