Rodydamas savo talentus J. Smoriginas uždainavo

„Aš buvau baleto šokėjas, choreografas, laidų vedėjas, įvairių projektų komisijos pirmininkas, jei reikės – tapsiu ir dainininku“, - tikina Jurijus Smoriginas. Įrodinėdamas savo talentą, TV3 didžiojo humoro šou „Stebuklų šalies“ studijoje muzikinio projekto „X faktorius“ teisėjui Sauliui Urbonavičiui-Samui Jurijus sudainuos prancūzišką dainą.

„Stebuklų šalies“ filmavimo studijoje Samas buvo sutiktas itin audringai: humoro šou vedėjai Algis Ramanauskas, Mindaugas Stasiulis ir Džiugas Siaurusaitis vienas per kitą glėbesčiavo TV3 televizijos muzikinio projekto teisėją. Jau šįvakar laidoje – trys vienas už kitą juokingesni soliniai vedėjų pasirodymai.

„Jūs dar turite vilties išleisti savo muzikinius albumus. Dėl to „X faktorius“ ir yra puikus projektas – jis suteikia vilties net ir tiems, kuriems jau daugiau nei keturiasdešimt metų!“ – TV3 eteryje juoksis S. Urbonavičius.
„Mes šansų dar turime, bet J. Smoriginas – tikrai ne“, – rėš Dž. Siaurusaitis.

„Savo muzikinius sugebėjimus demonstruosiu tik „X faktoriuje“, be to, aš dainuoju tik prancūziškas dainas“, – nuo kvietimo čia pat studijoje surengti savo pasirodymą išsisukinės J. Smoriginas.

Kodėl išgirdęs kolegos balsą A. Ramanauskas slėpsis po stalu? Ar tokį išbandymą ištvers S. Urbonavičiaus ausys? „Stebuklų šalis“ – jau šįvakar 19.10 val. tik per TV3.


Šiame straipsnyje: Jurijus SmoriginasTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Medė

Medė portretas
Nėra Lietuvoje kito tokio ar aktoriaus , ar šokėjo, ar dailininko, ar kitos srities veikėjo, kuris taip primityviai ir nachališkai įtikinėtų, kad yra talentingas. Jei žmogus tikrai turi talentą, kitų įtikinėti per televiziją ir reikalauti patikėti tuo yra žema.Įsivaizduokite taip besielgiančius Tuminą, kitą Smoryginą, Noreiką ar kitą žinomą žmogų - marazmas kažkoks. Gerai, kad jis paaiškina besantis Šančių ruskelis - tiktai tuo gali būti paaiškinama toks savęs nuvertinimas. Kažkaip susišaukia su tomis Radžio nuotakomis, kurios gatavos nuo savęs skūrą nudirti, kad tik daugiau kvailumo pasimatytų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių