Robertas De Niro papildė ginkluotų įžymybių gretas

Dviejų „Oskarų“ laureatas Robertas De Niro, Howardas Sternas ir Jennifer Lopez vyras Marcas Anthony pateko į įžymybių, galinčių legaliai nešiotis ginklą, gretas.

Ši trijulė yra įtraukta į ilgą JAV žvaigždžių sąrašą, kuriems Niujorko miesto savivaldybė suteikė leidimą mieste legaliai nešiotis užtaisytą ginklą. Šis leidimas suteikiamas tiems, kurie pateikia dokumentus įrodančius, kad jų gyvybei gresia pavojus, jog jie yra persekiojami arba su savimi dažnai turi ypatingai dideles pinigų sumas ar kitas vertingas brangenybes.

Niujorko advokatas Johnas Skylaras Chambersas teigia, jog šiais laikais žvaigždėms nebepakanka tik samdytų apsauginių, jie ir patys nori galėti apsiginti: „Pastebėjome, kad pastaruoju metu žymiai išaugo skaičius žvaigždžių, siekiančių gauti leidimą nešiotis ginklą. Žinoma, jie gali nusisamdyti nuosavą apsaugos komandą, bet šiais interneto laikais, bet kas gali pasiekti bet kokį žmogų kur kas paprasčiau nei anksčiau. Įžymybės nori dar didesnio saugumo. Jie nenori penkta ryto savo kieme pamatyti svetimo žmogaus“.

Šiuo metu Lietuvos kino teatruose rodomas naujausias Roberto De Niro filmas „Stounas“. Kartu su apsiginklavusiu aktoriumi juostoje vaidina nemažas Holivudo žvaigždynas – Edwardas Nortonas, Milla Jovovich,  Frances Conroy.


Šiame straipsnyje: Robertas de Niro

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių