R.Mikelkevičiūtė – vėl ant parketo

Rūtos Mikelkevičiūtės pareigingumas jau seniai apaugo legendomis.

Šiais laikais, kai dėl menkiausios traumos žvaigždės palieka parketą skųsdamosi nepakenčiamais skausmais, Rūta sugebėjo per tris savaites atsitiesti ir vėl efektingai grįžti į šokių aikštelę.

Po kojos sausgyslių patempimo Rūta kantriai lankė fizioterapijos procedūras, vartojo nuskausminamuosius ir nė akimirką neabejojo, kad vėl sugrįš į LNK šokių projektą „Kviečiu šokti“.

„Šokių pasaulis – ne tik aš. Jame yra ir Adomas. Šokiai – jo gyvenimas ir jo karjera, aš esu įsipareigojusi ir dėl jo.  Be to, ta trauma nėra mirtina, nors gydytoja ir sakė, kad rizikuoju“, - sako Rūta.

Pasak LNK laidų vedėjos, iki galo ji dar neišgijo, negali pašokti kai kurių žingsnelių. „Bet ir be tų žingsnelių išeina neblogai šokti, tereikia  tvirto ir gero partnerio glėbio“, - kvatojosi Rūta.

„Kviečiu šokti“ profesijų vakare jiedu su Adomu Norkūnu tapo kiemsargiais. „Tai tokia romantiška profesija. Ketvirta ryto, krenta snaigės ir staiga vienas vienišas žmogus pamato kitą, įsiplieskia meilė...“, - apie savo ir Adomo šokį pasakojo R. Mikelkevičiūtė.


Šiame straipsnyje: Rūta Mikelkevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių