R.Meilutytė: internete perskaitau ir interviu, kurių niekada nedaviau

„Auksinė žuvelė“ šešiolikmetė olimpinė ir Pasaulio čempionė Rūta Meilutytė Plimute sekmadienį praleido neįprastai – pas ją svečiavosi TV3 laidos ,,Sportuok su mumis“ kūrybinė grupė. ,,Mes buvome labai šiltai sutikti. Net pusę dvyliktos nakties Plimuto geležinkelio stotyje mus pasitiko Rūtos tėtis Saulius. Ne tik palydėjo mus iki viešbučio, bet ir atsiprašė, kad Rūtelė jau nuėjo miegoti. Buvo be galo malonu“, – olimpietės artimųjų svetingumu džiaugiasi laidos vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė.

,,Teko keltis penktą ryto, nes pusę septynių Plimuto baseine prasidėjo treniruotės filmavimas. Trys valandos baseine, o tada – pietūs tikroje britiškoje užeigoje. Nors po treniruočių Rūtelė jaučiausi pavargusi, visą nuovargį pašalino ramus pasivaikščiojimas Plimuto prieplaukoje. Olimpinė mergaitė buvo be galo atvira. Kai kurios išgirstos Rūtos paslaptys ir liks paslaptimis, nes labai gerbiu ir vertinu jos draugystę“, – intriguoja V. Musvydaitė.

,,Niekada nesidžiovinu plaukų rytais po baseino, nes nespėju. Kitaip vėluočiau į mokyklą. Dažnai sėdžiu pamokose su pajuodusiais paakiais, nes šis vaizdas lieka nuo plaukimo akinukų“, – sakys šypsodamasi olimpinė čempionė.

Vlados draugystė su Rūta užsimezgė dar Londono olimpiadoje: ,,Nuolat susirašinėjame, keičiamės nuotraukomis. Ji tikras čempionės pavyzdys.“

Laidoje žiūrovai išgirs patarimų, kaip reikia nusiteikti prieš svarbius įvykius. Be to, Rūta atskleis ir savo gardžiojo keksiuko receptą“, – intriguoja Vlada. Ji žada, kad sekmadienį  olimpinė čempionė atskleis, ko bijo: ,,Man tai buvo staigmena, niekaip nebūčiau pagalvojusi, kad Rūtelė gali tokio dalyko bijoti.“

R. Meilutytė Plimuto mieste nesijaučia žvaigždė. ,,Kartais perskaitau apie save komentarų ir interviu, kurių niekada nedaviau! Nekreipiu dėmesio į internete parašytus negražius komentarus, nes tikrai turiu ką veikti. Turiu savo tikslą, tik jo ir siekiu“, – teigia šešiolikmetė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

linkiu

linkiu portretas
sėkmės visur ir visada !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių