R.Kirilkinas: J.Smoriginas reklamuojasi viduriuodamas žodžiais

„Vienas baletmeisteris sakė, kad judu kaip šaldytuvas. Linkėjimai Jurijui Smoriginui, vienai iš asmenybių, kurios garsėja tik skandalais, viduriuodamos žodžiais“, - jau šio vakaro laidoje „Žvaigždžių klubas“ nerinkdamas žodžių rėš dainininkas Ruslanas Kirilkinas.

Pasak vaikino, jis niekada nesuprato ir iki šiol nesupranta žmonių, kurie populiarumo vaisius skina žemindami kitus.

Išgirdęs, kaip jo atžvilgiu pasisakė Ruslanas, garsusis baletmeisteris J.Smoriginas jaunajam dainininkui skolingas neliko.

„Ką galima pasakyti apie žmogų, kuris yra nulis? Man gaila to vaiko, kuris, kaip ir sakiau kažkada, greitai išnyks. Taip ir atsitiko. Tai dabar reklamuojasi lįsdamas į laidas, ir ne tik savo patalynę kedendamas, bet ir močiutę pardavinėdamas eteryje“, - negailestingai komentavo J. Smoriginas.

Pasak Jurijaus, į Ruslano komentarus apie jį viešai reaguoti būtų beprasmiška. „Ką apie tokį grandą kaip aš gali pasakyti žmogus, kuris nežino, kas aš esu baleto pasaulyje? Juk jis į teatrą neina, o lankosi tik seksualinių mažumų sueigose“, - karčių žodžių negailėjo J. Smoriginas.

Kokie R. Kirilkino žodžiai išprovokavo kandųjį J.Smoriginą tokiems komentarams, ką labiau, vyrus ar moteris myli dainininkas, ir kokią specialybę jis norėtų išbandyti, pamatysite jau trečiadienį „Žvaigždžių klube“ 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių