Rinkimuose paaiškės labiausiai mylimi TV3 veidai

Šiandien, vasario 1-ąją, prasidėjo iki pat šv. Valentino dienos truksiantys tradiciniai „TV3 mylimiausių“ rinkimai! Visi TV3 televizijos žiūrovai kviečiami rinkti mylimiausius laidų vedėjus, laidas, projektus ir serialus. Kasmetinių rinkimų rezultatai paaiškės jau Meilės dieną, o visa TV3 programa žada daug romantiškų staigmenų!

TV3 žiūrovai kviečiami rinkti jiems labiausiai patinkančius TV3 veidus, rodomas laidas ir serialus. Kuris projektas, pramoginė ar gyvenimo būdo laida, specializuota laida, naujienų ar nuomonių laida, laidos ar projekto vedėjas ir vedėja, lietuviškas serialas ir užsienio serialas iš daugybės gerai TV3 žiūrovams pažįstamų be konkurencijos užims mylimiausiųjų pozicijas?

„Smagu būti įvertintiems žmonių, dėl kurių kasdien dirbame, kuriems rengiame išskirtinius reportažus, kuriems Lietuvos bei pasaulio naujienas stengiamės perteikti kuo operatyviau, profesionaliau ir įdomiau. TV3 Žinių tarnyboje dirba per 40 žmonių komanda, todėl kai pernai buvome įvertinti mylimiausių TV3 naujienų ir nuomonių laidų kategorijoje, darsyk įsitikinome, kad mūsų profesionalumas nelieka nepastebėtas“, – apie pernykščius „TV3 mylimiausių“ rinkimus kalbėjo TV3 Žinių tarnybos vadovas Sigitas Babilius.

Pernai „TV3 mylimiausių“ rinkimuose sudalyvavo daugiau nei 15 tūkst. TV3 žiūrovų. Jie „Šok su manimi“ projektą pripažino mylimiausiu TV3 projektu, „Dar pažiūrėsim“ tapo mylimiausia TV3 pramogine laida, TV3 Žinios buvo išrinktos mylimiausiomis TV3 naujienų ir nuomonių laidų kategorijoje, mylimiausiais 2011-ųjų vedėjais TV3 žiūrovai išrinko Jurgitą Jurkutę ir Vytautą Šapranauską, „Moterys meluoja geriau“ išrinktas mylimiausiu lietuvišku, o „Nusivylusios namų šeimininkės“ – užsienio serialu.

Kviečiame atiduoti savo balsus TV3 interneto svetainėje adresu: www.tv3.lt/mylimiausi.


Šiame straipsnyje: TV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių