Rihanna įsigijo iš kristalų mozaikos sulipdytą M.Monroe portretą

Dainininkė Rihanna papildė savo meno kūrinių kolekciją dar vienu darbu -  iš 65 tūkstančių kristalų sukurtu Marilyn Monroe portretu, už kurį paklojo iki 160 tūkst. JAV dolerių (422 tūkst. litų).

Dainos „Umbrella“ atlikėja milžinišką 83 kilogramus sveriantį paveikslą užsisakė pas britų menininkę Claire Milner, kuri jį gamino keturis mėnesius.

„Norėjau parodyti viešo gyvenimo spindesį ir liūdesį, slypintį Marilyn akyse. Dėl to, kokia yra Rihanna, viską reikėjo atlikti derinantis prie jos interjero. Vėliau girdėjau, kad jai darbas patiko“, - kalbėjo menininkė interviu britų laikraščiui „The Sun“.

„Šimtu procentų iš Swarovskio kristalų pagamintas portretas yra labai prabangus - žmonės sustoja ir įdėmiai žiūri, jis nuolat keičia spalvą, jo atspindžiai klajoja po kambarį“, - pasakojo autorė.

Dekoruodama savo namus Los Andžele Rihanna greičiausiai išleido ne vieną šūsnį pinigų. Juose galima rasti šautuvo formos šviestuvą ir raudona, geltona bei žalia spalvomis tapytą Bobo Marley atminimui skirtą paveikslą jos „regio“ kambaryje.


Šiame straipsnyje: Rihanna

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių