Režisierius J.Cameronas ketina pratęsti pasisekimo sulaukusį filmą „Įsikūnijimas“

Kanados režisierius James'as Cameronas ketina pratęsti didžiulio pasisekimo sulaukusį mokslinės fantastikos filmą „Įsikūnijimas“ ir sukurti antrą ir trečią trilogijos dalis.

Kino kompanijos „20th Century Fox“ vadovai pranešė, kad kitų metų pradžioje J.Cameronas pradės rašyti scenarijų, o metų pabaigoje planuoja pradėti darbą filmavimo aikštelėje.

Tikimasi, kad antroji dar pavadinimo neturinti trilogijos dalis kino teatruose pasirodys jau 2014 metų gruodžio mėnesį, o trečioji - 2015 metų pabaigoje.

Ar abi naujos trilogijos dalys bus filmuojamos kartu, J.Cameronas nuspręs po to, kai bus baigtas scenarijus. 2009 metais kino ekranuose pasirodęs „Įsikūnijimas“ sumušė visus šių laikų populiarumo rekordus. Filmas už pasaulyje parduotus bilietus iki šiol uždirbo 2,8 mlrd. dolerių.

Naujosiose filmo dalyse bus toliau pasakojama, kas nutiko aktoriaus Samo Worthingtono sukurtam personažui Džeikui Saliui ir jo nežemiškai mylimajai Neitiri, kurią suvaidino Zoe Saldana, atokioje Pandoros planetoje, kurią dėl vertingų gamtinių išteklių nori užgrobti godūs žmonės.

Filmo „Titanikas“ režisierius pradėjo kurti ateivės ir žmogaus meilės istorijos siužetą dar 1994 metais, tačiau didžiuosiuose ekranuose ji buvo pradėta rodyti tik pernai, praėjus 15 metų, mat J.Cameronas delsė pradėti kurti specialiųjų efektų kupiną filmą laukdamas, kol šiuolaikinės kino kūrimo technologijos pažengs tiek, kad leistų jam įamžinti susikurtą filmo viziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių