Režisieriaus D. Lyncho mūza Chrysta Bell virpino Vilnių

Vieninteliame pasirodyme Lietuvoje „Tvin Pykso“ autoriaus mūza žiūrovams padovanojo nepamirštamą įspūdingos muzikos, dinamiško teatrališkumo ir nepakartojamų vizualinių efektų dideliame kino ekrane derinį.

Kultinis režisierius apie nepaprastai talentingą dainininkę, dainų autorę, modelį ir menininkę yra pasakęs: „Chrysta Bell yra gimusi dainuoti ir būti scenoje. Ši mergina pasižymi ne tik išskirtiniu balsu. Chrysta Bell yra apdovanota nepaprasta intuicija, leidžiančia jai užčiuopti ir tobulai perteikti pačią kūrinio esmę“.

D. Lynčas ir Ch. Bell susipažino maždaug prieš dešimtmetį, kuomet jauna ir beveik niekam nežinoma devyniolikmetė mergina iš Teksaso dainavo grupėje „8 ½ Souvenirs”. Pirmas jų bendro darbo vaisius buvo merginos įdainuotas D. Lynčo kūrinys „Polish Poem“, įtrauktas į filmo „Vidinė imperija“ („Inland Empire“) garso takelį. Kitas bendras dainas tandemas kūrė daugiau nei penkerius metus. Galų gale pernai dienos šviesą pagaliau išvydo albumas „This Train“. Jame – vienuolika dainų, parašytų ir prodiusuotų D. Lyncho bei atliekamų angeliškai demonišku Ch. Bell balsu.

Po albumo išleidimo Chrysta Bell kartu su muzikantu, fotografu ir režisieriumi Dutchu Rallu (jis režisavo albumo dainų vaizdo klipus) sukūrė grupę „Black Book Angel“ ir kartu su pagalbiniais muzikantais išsiruošė į pasaulinį albumo pristatymo turnė. Pastaraisiais mėnesiais turnė maršrutas driekiasi per Europos miestus: Lisaboną, Barseloną, Paryžių, Londoną ir – Vilnių.



Šiame straipsnyje: Chrysta BellDavid Lynch

NAUJAUSI KOMENTARAI

Francesco Sinibaldi

Francesco Sinibaldi portretas
Sweetness. In the sound of a shadow full of happiness, near a lonesome desire calling the present and a delicate thought. Francesco Sinibaldi

Ti

Ti portretas
Tai kad ji kaip Patricija Kass-viena daina perklausei ir visa repertuara atpazinsi uzmerktom akim

12345

12345 portretas
Alizee geriau dainuoja
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių