Rašytoja S. Bernotaitė: Australijoje supratau, kas yra geras gyvenimas

Grįžti į straipsnį

sandra

sandra portretas
apsilankyk lietuviu klube ir suprasi,kad neatitolai nuo Lietuvos :))

zzz

zzz portretas
Nubutu lietuvos darbdaviai gobsus o tauta nebutu istizusi tai tada ir Lietuvoje visiems butu gera gyvent.

to

to portretas
taip iseina, kad verslininkai is marso o darbuotojai is Lietuvos pas mus, tave prie verslo vairo pastatytu tai musiet kelnes numautum visiem pavaldiniams , pastatytu i seima musiet dvigubai nestum i savo puse, kaip lengva i kitus baksnoti o saves nematyti, arba pyksti, kad negali prie lovio ar verslo prieiti

kaunasLt

kaunasLt portretas
Malonu prisiminti kelione Australijoje, kur mus pasitiko ir Melburna bei apyplinkes aprode Sandra ir Rimas. Didziausi linkejimai. Nuosirdus zmones. Paskaicius straipsni dar karta mintimis gryzome i super kelione.

na

na portretas
Hawthorn rajonas?Ar čia lietuviškai parašyta ? Ar mes dar turime nors lašelį savigarbos, ar jau nebe?

eerty

eerty portretas
Eilinis eilinės kosmopolitinės kvaišos paistalas. Piktina ne tiek tokio sukirpimo žmonės, kiek nepadoriai dažnai spaudoje brukamas jų gyvenimo būdas.

Geras gyvenimas

Geras gyvenimas portretas
Visai faina gyventi, kai vyras finansuoja klejones.

Iš Melburno

Iš Melburno portretas
Komentuojantys runkeliai amžinai viskuom nepatenkinti, kas tokiems ir belieka, bliauti prie klaviatūros...

Atvede meilė

Atvede meilė portretas
O meiles vaisius-katinas.Skurdu

Skaidra

Skaidra portretas
Rašytoja, galinti pateikti skaitytojams vertalą "kokybiškas gyvenimas" gali rašyti nebent namų šeimininkėms skirtus skaitalus.

smagu

smagu portretas
labai smagu skaityti tokius straipsnius, kai kazkam tikrai gera :)

Lietuvis

Lietuvis portretas
Didžiausia nelaimė – netekti savosios Tėvynės. Tėvynė, kaip ir motina – žmogui tik viena. Gerbiu kiekvieno žmogaus Tėvynę, o savąją – myliu. Patriotas yra tas, kuris pačiomis sunkiausiomis Tėvynei minutėmis imasi pačių sunkiausių jos darbų.

rita

rita portretas
Gimdyk vaikus, globok našlaičius, Sandra. Tada gal nestebinsi australų, kad Lietuvoje nedaug gyventojų." Maistas, katinai, dar kiti pastailai-" Tavo, "rašytoja' vertybės.

Kalebas

Kalebas portretas
Puikus papludimiai, anglu kalba, didziuliai vorai, o kulturine prasme Australija yra dar didesnis uzkampis uz Lietuva.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Rašytoja chrenova, tokios negirdėjau.

nieko naujo

nieko naujo portretas
Tuštybių mugė...

Lietuvos patriotas

Lietuvos patriotas portretas
- Nustebino, kek cia neapykantos tarp komentaru :) Pilkas, mazas, vidutinis zmogeliukas visad piktas, nes jam blogai ir, kas blogiausia - ner jokiu prosvaisciu, taip bus visada, nes yra kvailas. - Straipsnis. Tai yra geras, pazintinis straipsnis - sveikintina, tokiu reikia rasyti kuo daugiau. Naudingiausia ka gali spauda: sviesti zmones, mokyti skleisti pozityva. Linkiu sekmes S. Bernotaitei ir str. parasiusiam zurnalistui - tiesiog geras darbas! Beje, basomis vaikscioti po silta asfalta yra labai sveika nervu sistemai; svarbu, kad nebutu stiklu pridauzyta, tad Lietuvoj tas, deja, butu neimanoma ;) - to Lietuvis. "Patriotas yra tas, kuris pačiomis sunkiausiomis Tėvynei minutėmis imasi pačių sunkiausių jos darbų" - NE. Tai yra kvailumas. Ir tai net nera joks patriotizmas. Sitaip, beje, mus dar sovietiniais metais komunistai moke - "myleti placiaja tevyne" :) , "pačiomis sunkiausiomis Tėvynei minutėmis..." o patys gyveno dvigubais standartais. Taigi, esi paprastas kvailys, tas kurs "lietuviu" pasirasineja, ir del tokiu kaip tu, kitiems durneliams (tik jau visai kitonisku paziuru) "geda lietuviais buti".

Martynas Virkietis

Martynas  Virkietis portretas
Gerb. Lietuvos Žmogaus teisių gynimo asociacijos, JDJ, NDJ, KLJDJ, NVO Pirmininkai, komitetų, valdybų nariai, nariai ir kiti visi, maloniai kviečiami 2013 m. kovo 28 d.(ketvirtadienį) 14 val. atvykti į Tauragės rajono apylinkės teismą, Stoties g. 25a pamatysite ir sužinosite, kaip Tauragės valdžioje dirbantys nusikaltėliai susidoruoja su Lietuvos Piliečiais, vykdančiais Pilietinę -Konstitucinę pareiga: Lietuvoje privalome apsiginti nuo valdžioje dirbančių nusikaltėlių !!! Man, Martynui Virkiečiui, Lietuvos Žmogaus teisių gynimo asociacijos, JDJ, NDJ, KLJDJ, NVO nariui, yra sukurpta – melaginga -neteisėta administracinė byla. Pagarbiai Martynas Virkietis tel. 8 614 72 396 P. s. Teismo posėdis yra viešas ir jame gali dalyvauti visi kas tik nori apsiginti nuo valdžioje dirbančių nusikaltėlių.

w

w portretas
Negirdejau tokios rasytojos. Gal parase viena vienintele knyga ir ka,jau rasytoja? O rasyti,kaip kitur gera gyventi,kaip ir nepadoru. Lietuvoje taip pat gera gyventi,jei turi darba,gerai uzdirbi ir gyveni kaip zmogus,tuo labiau - savo Tevyneje! Geriau griztu ir stengtusi,kad Lietuvoje zmonems butu gera gyventi,nes is straipsnio taip ir neaisku - kodel isvaziavo (kad leke paskui savo vaikina - aisku,bet turetu buti rimtesne priezastis palikti Lietuva). Ir sikart nieko idomaus is straipsnio nesuzinojau - nuobodu. Ir tik nepradekite rasyti,kad pavydziu,tikrai ne,tegul gyvena sau,kaip raso,gerai,bet tokiu isvykusiu ne vienas ir ne du,tai gal ir kiti prades rasyti tokius nuobodzius straipsnius?

Galerijos

Daugiau straipsnių