„Rasabasa“ pristato kūrinio „Arrows“ vaizdo klipą

Grupė „Rasabasa“ žengia naują žingsnį į priekį ir pristato dainai „Arrows“ sukurtą vaizdo klipą. Tai – naujausias radijo singlas iš gegužę pasirodžiusios „Rasabasa“ kompaktinės plokštelės EP „2.“. Vaizdo klipą dainai „Arrows“ Jungtinėje Karalystėje sukūrė videomenininkas Luísas Gustavo Santosas.

Darbai prie šio klipo prasidėjo birželio mėnesį. „Ši daina yra nostalgiška, tarsi iš vaiko perspektyvos, todėl toks yra ir vaizdo klipas“, – sakė grupės prodiuseris ir gitaristas Snorre Bergerudas.

„Kai pirmą kartą žiūrėjau šį video, pamačiau Liverpulio namų stogus ir sukilo daug prisiminimų. Tai – miestas, kuriame visi susipažinome ir kuriame pirmą kartą skambėjo mūsų dainos", – sakė grupės vokalistė Rasa Bubulytė.

Nuo kompaktinės plokštelės EP „2.“ pasirodymo gegužės mėnesį „Rasabasa“ surengė arti dvidešimties koncertų Lietuvoje ir Latvijoje. Liepos mėnesį grupė sugrojo dviejuose didžiausiuose Latvijos muzikos festivaliuose – „Positivus“ ir „Summer Sound“.

„Arrows“ yra antrasis „Rasabasa“ oficialus vaizdo klipas. Šių metų sausį, praėjus vos kelioms savaitėms nuo laimėjimo metų alternatyvos nominacijoje M.A.M.A. apdovanojimuose, grupė pristatė vaizdo klipą dainai „She“.

 


Šiame straipsnyje: RasabasaRasa Bubulytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių